همدانپیام نوشت؛
یک بام و دو هوا در استانداری / میگویند معاون سیاسی هم رفتنی شد
روزنامه همدان پیام نوشت: در چندماهی که از روی کارآمدن دولت سیزدهم میگذرد بیشترین انرژی دولت صرف جابهجایی و تغییرات چندین و چندباره مدیران گذشته است.
روزنامه همدان پیام نوشت: در چندماهی که از روی کارآمدن دولت سیزدهم میگذرد بیشترین انرژی دولت صرف جابهجایی و تغییرات چندین و چندباره مدیران گذشته است.
مدیرانی که قرار بود در یک دولت یکدست، با راهی هموار برای خدمتگذاری به مردم تلاش کنند.
اما گویا قرارها به هم خورد و حالا یکی دیگر از مدیران ستادی دولت در همدان رفتنی شد.
مهدی بابالحوائجی که از آبانماه گذشته سرپرستی معاونت سیاسی استانداری را برعهده گرفت و اتفاقا از همان روز انتصاب شائبهها درباره احتمال انتصاب یا تغییرات ایشان مطرح بود. بالأخره برای خداحافظی از استانداری هم درگیر حواشی شده است.
گویا بابالحوائجی از استاندار مرخصی ۱۰روزه گرفته تا تعیینتکلیف شود هرچند حضورش در این مدت نیز در مراسم مختلف بسیار کم رنگ بود سرانجام در شب یکشنبه برای خداحافظی ساعتی در دفترش حضور یافت.
با توجه به سابقه وی در بخشداری فامنین و جوکار، فرماندار فامنین (جوانترین فرماندار کشور)، مدیر هسته گزینش استانداری همدان و همچنین فعالیت مدیریتی در قوه قضائیه در بخش گزینش مشکلی نداشته، اما گویا او نیز قربانی چالشهای درونی ستاد انتخاباتی آقای رئیسی شده چرا که اخیراً مطالبی خطاب به ریاستجمهوری و وزارت کشور ارسال شده و شرایط را برای صدور حکم وی سخت کرده است و در نهایت کار به جایی رسیده که حکم سرپرستی ایشان به حکم قطعی تبدیل نشود تا همان افراد موفق شوند گزینه پیشنهادی خود را بر مصدر کار بنشانند.
گرچه بابالحوائجی اظهار داشته که پس از این پست دیگری را قبول نمیکند، اما برخی گمانهزنیها بیانگر این است که اگر وی از معاونت سیاسی استانداری کنار برود، انشقاق و دودستگی در ساختار تصمیم گیری بزرگان حامی دولت در استان ایجاد خواهد شد چراکه او از فعالان ستاد رئیسی بوده و اکنون نیز بدون دلیل و مستندی ایشان را حذف کردهاند.
آنچه در تخریب چهرههایی همچون پروفسور زلفیگل برای وزارت علوم دیدیم، در سایر انتصابات نیز تکرار شده است و گویا برخی افراد ستاد انتخاباتی غالب درگیر جنگ قدرت داخلی شده است.
گفته میشود که برای معاونت سیاسی از ابتدا دنبال نیروی دیگری بودند که نزدیکتر به تیم فعلی باشد، بنابراین صحبت از حضور ریحانی میرفت که ریاست سازمان بسیج دانشجویی کشور را نیز در کارنامه کاری خود دارد، اما بنابر شنیدهها یک نهاد پرنفوذ با این انتصاب موافقت نکرده است.
گویا در انتصابها اختلافنظر وجود داشته کما اینکه در خیلی از انتصابات، گزینههای موردنظر رئیس دفتر استاندار اولویت داشتهاند.
برای صحت و سقم این اخبار تاکنون تلاش خبرنگار ما برای تماس با استاندار و سرپرست معاونت سیاسی به نتیجه نرسید و فقط محمدرضا غلامیپاک در گفتوگوی کوتاهی عنوان کردند در حالحاضر خبری نیست و این خبر به نوعی خبر قطعی محسوب نمیشود چون درباره سرپرستها معمولاً چنین مباحثی مطرح میشود.
اما آنچه که از شواهد معلوم است، اینکه استاندار با فشارهای متعددی برای پذیرش سفارشات این و آن مواجه است و ممکن است در زمینه انتخاب همکاران خود دست بسته بماند. گرچه تغییر این پست و ارجاع آن به فردی چون سجاد ریحانی که مسئول سابق تحلیل و بررسی سازمان بسیج دانشجویی کشور بوده، چندان تفاوتی با سایر گزینههای مورد وثوق دولت سیزدهم ندارد، اما یک نکته بسیار واضح و مبرهن است و آن تفاوت دیدگاه ۲ گزینه فوق در به کارگیری نیروهای ستادی است.
بابالحوائجی به استخدام کارکنان رسمی وزارت کشور و به کارگیری آنها معتقد بود در حالی که سایر نزدیکان استاندار به دنبال به کارگیری نیروهایی خارج از بدنه وزارت کشور هستند و این اقدام که پس از به نتیجه نرسیدن انتصابات در استان میتواند پایه های صدارت مدیر ارشد را متزلزل کند!
// انتهای پیام //