نگاهی به زندگی “شهید امنیت سرگرد پاسدار علی نظری” / تبیین سیره شهدای امنیت برای جوانان؛ از ضرورتهای امروز جامعه
یاداشت از: مهناز روزبهانی
امروز تبیین شخصیت و بیان زوایای مختلف زندگی “شهدای امنیت”، برای نوجوانان و جوانان از اهمیت زیادی برخوردار است و ما وظیفه داریم، ضمن زنده نگاه داشتن یاد و نام این شهیدان، از ظرفیت مراسمی که با محوریت این شهدا برگزار میشود، در راستای بصیرت افزایی و روشنگری استفاده کنیم.
یاداشت از: مهناز روزبهانی
امروز تبیین شخصیت و بیان زوایای مختلف زندگی “شهدای امنیت”، برای نوجوانان و جوانان از اهمیت زیادی برخوردار است و ما وظیفه داریم، ضمن زنده نگاه داشتن یاد و نام این شهیدان، از ظرفیت مراسمی که با محوریت این شهدا برگزار میشود، در راستای بصیرت افزایی و روشنگری استفاده کنیم.
به گزارش طلیعه امید پرس؛ از دیرباز دشمنان این مرز و بوم به دنبال استفاده از هر فرصتی، برای ضربه زدن به نظام و انقلاب بوده و هستید، نمونه بارز آن اغتشاشات سال گذشته بود که با مدیریت و درایت نیروهای امنیتی و اطلاعاتی نظام، به خوبی مهار شد و ملت ایران توانست این فتنه را پشت سر بگذارد.
در این میان شهدای امنیت دارای مظلومیت مضاعفی در جامعه بوده و در عین قدرت، گمنام هستند و بسیاری از پروندههای شهدای دستگاههای امنیتی، قابل بیان نیست.
یکی از رازهای ” شهادت “، گمنامی است و بسیاری از شهدای امنیت در عین گمنامی به شهادت میرسند و قطعاً اگر ویژگی آنان برای نسل جدید بازگو شود به افزایش امید در سطح کشور کمک میکند.
شهرستان شهید پرور ملایر نیز در راستای دفاع از کیان مملکت و نظام و انقلاب و حفظ امنیت جامعه، شهدای بسیاری را تقدیم کرده که یکی از شاخص ترین آنها “شهید امینت سرگرد پاسدار علی نظری” است.
“شهید امنیت سرگرد پاسدار علی نظری” در ۲۸ .۸ .۱۳۶۹ در ملایر متولد شد؛ دوران ابتدایی را در مدرسه حاج طوسی، دوره راهنمایی را در مدرسه شهریار، دوره دبیرستان را در مدرسه شاهد، دوره پیش دانشگاهی را در مدرسه حاج فراهانی و دوران تحصیلات عالیه را در دانشگاه آزاد ملایر با موفقیت سپری کرد.
وی فارغ التحصیل رشته مهندسی صنایع و تحلیل سیستم در مقطع کارشناسی ارشد و فردی بسیار باهوش بود و شخصیتی مسئولیت پذیر و کاریزماتیک داشت بطوری که در هر جمعی قرار می گرفت به عنوان یک فرد امین و قابل اعتماد مورد توجه قرار می گرفت.
شهید علی نظری در کنار فعالیت های تحصیلی و شغلی، دان ۵ مربی کاراته داشت و داور رسمی فدراسیون کاراته جمهوری اسلامی و عضو رسمی سازمان جهانی کاراته بود و در رشته ورزشی «کونگ فو توآ » هم موفقیت های چشمگیری بدست آورد.
وی علیرغم اینکه رتبه خوبی برای دانشگاه دولتی در زمان کنکور کسب کرد اما ترجیح داد برای خدمت به خانواده در شهر خودش به ادامه تحصیل بپردازد.
شهید علی نظری در سال ۱۳۹۴ به استخدام رسمی سپاه پاسداران درآمد و باتوجه به تخصص و توانایی بالا در پست های سازمانی مهمی در جهت خدمت به مردم و ایجاد امنیت به بهترین شکل ایفای نفش کرد و سرانجام در چهارم آبان ماه سال ۱۴۰۱ در راستا امنیت آفرینی در شهرستان ملایر در درگیری با اغتشاشگران مسلح به ضرب گلوله به فیض شهادت نائل آمد.
به همین مناسبت فردا چهارم آبان ماه، نخستین سالگرد سرباز گمنام امام زمان (عج) شهید امنیت مهندس علی نظری، با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر پورخاقان؛ رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح کل کشور، در محل مسجد جامع ملایر با شکرت گسترده نیروهای نظامی و انتظامی، اقشار مختلف مردم و مسئولین، بسیجیان و … برگزار می شود تا هم تجدید بیعتی با شهدا باشد و هم یادآوری باشکوه از اینکه امنیت و عزت امروز کشور ماحصل شجاعت و عروج جوانان نخبه ای مثل ” علی نظری ” بوده و هست.
مسلماً خون شهدای امنیت مثل ” شهید نظری ها” هرگز در کشور پایمال نمیشود و این مسیر پُر آلاله همواره ” سبز و سرخ و سفید” باقی می ماند…
یادداشت از مهناز روزبهانی، خبرنگار
// انتهای پیام //