مرکز آنژیوگرافی ملایر در سال ۱۴۰۲ قطعا راهاندازی میشود
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر گفت: با پیگیریهای به عمل آمده خرید دستگاه آنژیوگرافی برای ملایر انجام شده است و مرکز آنژیوگرافی ملایر در سال ۱۴۰۲ قطعا راهاندازی میشود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر گفت: با پیگیریهای به عمل آمده خرید دستگاه آنژیوگرافی برای ملایر انجام شده است و مرکز آنژیوگرافی ملایر در سال ۱۴۰۲ قطعا راهاندازی میشود.
به گزارش پایگاه خبری طلیعه امید پرس؛ دکتر کریم میرزایی در نشست خبری خود به مناسبت دهه فجر، افزود: نخستین بیمارستان در ملایر توسط مرحوم سیفالدوله با ۲۵ تخت ساخته شده است و بعد از آن هم بیمارستان فخریه با ۱۲۲ تخت تأسیس شد و اکنون در ملایر در سه بیمارستان، بیش از ۵۰۰ تخت داریم که از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
وی با بیان اینکه مجوز احداث یک بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی هم برای ملایر اخذ شده است، ادامه داد: هماکنون بیمارستان امام حسین (ع) با ۲۲۰ تخت ارائه خدمات دارد.
میرزایی اظهارکرد: یکی از مشکلات در بیمارستان امام حسین(ع) تعمیرات اتاق عمل بوده که در بخشهای مختلف طی سالهای اخیر اقدامات خوبی شده و کمکهای خیرین و مجمع خیرین سلامت هم مؤثر بوده و شایسته قدردانی است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر افزود: با تعمیرات فعلی، اتاق عملهای این بیمارستان از ۴ اتاق به ۸ اتاق عمل افزایش مییابد و کلیه تجهیزات هم در حال بروزرسانی است، همچنین قسمت تأسیسات نیاز به تعمیرات اساسی داشت که اکنون پیمانکار در حال انجام این تعمیرات بوده و تلاش شده این اقدامات خللی در ارائه خدمات به بیماران وارد نکند.
وی یادآورشد: احداث همراهسرا در بیمارستان امام حسین(ع) نیز در دستور کار است که جانمایی شده و بصورت خیرساز با ۱۲ واحد جهت رفاه حال همراهان بیماران که مسافر هستند، ساخته میشود.
این فرد مسئول ادامه داد: در بیمارستان مهر نیز یکی از خدمات برجسته در “مرکز غربالگری سرطان” هست که در حال ارائه خدمت بوده و درمانگاه دیابت نیز در این مرکز راهاندازی شده و برای بیماران دیابتی تشکیل پرونده شده و تحت نظر پزشک متخصص قرار میگیرند.
میرزائی بیان کرد: اورژانس بیمارستان مهر نیز مشکلاتی داشت که نیاز به توسعه آن بود و به همت یک خیّر نیکاندیش عملیات اجرایی توسعه و بازسازی آن در حال انجام است، همچنین دستگاههای متعددی برای بیمارستان امام حسین(ع) تهیه شده که یکی از آنها تهیه ۱۰ دستگاه دیالیز میباشد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر افزود: تعداد زایمان در ملایر طی دو سال اخیر کاهش شدیدی داشته که نیاز هست در راستای ازدیاد جمعیت و تشویق به فرزندآوری اقدامات مؤثر و جدی صورت بگیرد و نقش اصحاب رسانه برای فرهنگسازی در این زمینه پررنگ است.
وی تصریح کرد: مردم واکسنهای یادآور کرونا را تزریق کنند چراکه این بیماری شوخیبردار نیست و هر لحظه ممکن است مجدد اوج گرفته یا سویه جدیدی شیوع پیدا کند، بدینمنظور همه مراکز بهداشت مجهز به واکسن بوده و هر فرد میتواند با مراجعه به مراکز بهداشت از خدمات واکسن بهرهمند شود.
میرزائی بیان کرد: تا سقف ۵۰ میلیون تومان تسهیلات قرضالحسنه برای افراد نابارور که مشکل نازایی دارند تعلق میگیرد که زوجین دارای این مشکلات میتوانند برای پیگیری دریافت این تسهیلات به شبکه بهداشت مراجعه کنند.