در کتابخانه های ملایر چه می گذرد؟/اهدای بیش از ۱۷۰۰ جلد کتاب به کتابخانه عمومی دانشجو ملایر
رییس اداره کتابخانه های عمومی ملایر از اهدای هزار و ۷۹۴ جلد کتاب به کتابخانه دانشجو ملایر خبر داد و گفت: در سال گذشته اهدا کنندگان دانایی، هزار و ۷۹۴ کتاب به این کتابخانه اهدا کردند و سالی خوب در سنت حسنه وقف را رقم زدند.
رییس اداره کتابخانه های عمومی ملایر از اهدای هزار و ۷۹۴ جلد کتاب به کتابخانه دانشجو ملایر خبر داد و گفت: در سال گذشته اهدا کنندگان دانایی، هزار و ۷۹۴ کتاب به این کتابخانه اهدا کردند و سالی خوب در سنت حسنه وقف را رقم زدند.
به گزارش پایگاه خبری طلیعه امید پرس به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان همدان، مهدی آخشیک افزود: کتابخانه دانشجو، با اجرای ۱۶۰ برنامه فرهنگی توانست میزبان خیل علاقمندان به کتابخانه شود، در حال حاضر این کتابخانه دارای هزار و ۴۶۶ عضو فعال با حدود ۱۴ هزار و ۶۰۰ نسخه کتاب است.
وی از رونمایی کتاب فریدون محمودی، برگزاری دورههای آموزش نوشتن خلاق توسط غلامرضا بکتاش نویسنده کودکان و نوجوانان، برگزاری جلسات یک روز با حافظ، نشست کتابخوان فرهنگیان، برگزاری منظم جلسات کانون شعر و ادب رضوی با همکاری انجمن معراج، قصه گویی و معرفی کتاب در بخش کودک، برگزاری بیش از ۱۰ نشست کتابخوان از جمله برنامههای شاخص اجرایی در سالی که گذشت یاد کرد.
آخشیک در ادامه از برگزاری برنامه ” کتابخانه گردی” با حضور مسئولان کتابخانه اسلامشهر آق گل خبر داد و اظهارکرد: در این برنامه حجت الاسلام امیرحجتی فرد؛ امام جمعه اسلامشهر آق گل، دکتر احمد جمشیدی شهردار، از اعضای شورای اسلامی شهر و فرمانده حوزه قمر بنی هاشم(ع) ضمن بازدید از کتابخانه به عضویت کتابخانه درآمدند.
رییس اداره کتابخانه های عمومی ملایر خاطرنشان کرد: در این برنامه اعضای گروه سرود کتابخانه با نام “دختران حاج قاسم “به اجرای سرود” لشکر عمارها” پرداختند، کتابخانه امام سجاد(ع) با بیش از ۱۲ هزارنسخه کتاب دارای حدود ۵۰۰ عضو فعال است.
این فرد مسئول افزود: سه دوره کلاس آموزشی و دو نمایشگاه ماحصل اجرای طرح کسب و کارهای کوچک در کتابخانه توحید شهر سامن در سال ۱۴۰۲ بود، در این رابطه سه دوره کارگاه قالی بافی با همکاری اداره فنی و حرفهای در این کتابخانه برگزار شد، در هر دوره ۲۰ نفر ثبت نام کرده و در پایان مدرک معتبر قالی بافی را دریافت کردند، اسفند ماه ۱۴۰۲ دومین نمایشگاه از کسب و کارهای هنرجویان دورههای فوق در کتابخانه برگزار شد که مورد استقبال شایان توجهی قرار گرفت و در این نمایشگاه که بازدید عموم و دانش آموزان را در پی داشت، بازدیدکنندگان با مشاغل مختلف آشنا شدند .
آخشیک در بخش دیگری از سخنان خود به برگزاری دوره های کسب و کار در کتابخانههای یادگار امام(ره) روستای انوج و شهید مومنی روستای طجر اشاره کرد و گفت: در سالی که گذشت با اجرای طرح کسب و کارهای کوچک به صورت کلان در نهاد کتابخانههای عمومی کشور در دو کتابخانه روستایی اقدام به برگزاری دورههایی برای نیل به هدف توانمندسازی اقشار مختلف جامعه برگزار شد.
وی بیان کرد: در دورههای خیاطی، نقاشی و قلاب بافی حدود ۴۰ نفر در هر دو کتابخانه به یادگیری مهارت پرداختند و قرار است در سال جاری نمایشگاهی از آثار این هنرجویان در معرض دید عموم برپا شود.
آخشیک از برگزاری دوره آموزشی تابلو فرش در سال جاری خبر داد و استقبال مخاطبان را یکی از عوامل تداوم این کلاس ها دانست و افزود: امروزه کتابخانهها به مکانی برای تبادل اطلاعات و مهارت ها تبدیل شده و پویایی این مراکز به خوبی مشهود است.
■ خبرنگار: مهناز روزبهانی
// انتهای پیام //