نماینده مردم ملایر مطرح کرد:
تولید نهادههای دامی در کشور سالانه حدود ۱۵ میلیارد دلار صرفهجویی ارزی دارد/ مهندس اسماعیلی میتواند فضای رشد، بالندگی و پیشرفت در سایه وحدت را در سطح شهرستان فراهم کند/ حسین فارسی مدیریت شهرستان را به خوبی پیش برد که جای تقدیر دارد / پیگیری ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای ادامه مسیر راه آهن همدان-ملایر/ مدیران در ملایر باید اجتهاد کنند و ریسکپذیر و پاسخگو باشند
ملایر – پایگاه خبری طلیعه امید پرس: نماینده مردم ملایر و عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در طول سال حدود ۱۵ میلیون تُن نهادههای دامی وارد میکنیم، افزود: اگر تولید نهادههای دامی مطابق با شرایط کشور بومی سازی شود، حدود ۱۵ میلیارد دلار صرفهجویی ارزی رخ می دهد.
ملایر – پایگاه خبری طلیعه امید پرس: نماینده مردم ملایر و عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در طول سال حدود ۱۵ میلیون تُن نهادههای دامی وارد میکنیم، افزود: اگر تولید نهادههای دامی مطابق با شرایط کشور بومی سازی شود، حدود ۱۵ میلیارد دلار صرفهجویی ارزی رخ می دهد.
به گزارش خبرنگار ما؛ حجت الاسلام و المسلمین احد آزادیخواه در نشست خبری خود با اصحاب رسانه، با بیان اینکه ما در مجلس یازدهم قانون “جهش تولید دانش بنیان” را نهادینه و مصوب کردیم، افزود: اگر دولت بتواند از این قانون استفاده کند بسیاری از مشکلات کشور در عرصههای مختلف رفع می شود.
وی با اشاره به شعار امسال مبنی بر “تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرینی”، خاطرنشان کرد: بدون تردید شعار امسال که توسط مقام معظم رهبری تعیین شده است، می تواند گره گشای کشور باشد و اگر می خواهیم به خودکفایی برسیم باید صرفه جویی ارزی در عرصههای مختلف اتفاق بیافتد.
آزادیخواه با بیان اینکه صرفهجویی ارزی به معنای واردات حداقلی و صادرات حداکثری است، گفت: کشور ایران باید صادرات محور باشد و در این راستا باید از ظرفیتهای داخلی استفاده کنیم، به همین منظور شرکتهای دانشبنیان باید فعال تر از قبل شوند و مسئولین باید از ایده های خلاقانه دانشمندان ایرانی بهره ببرند.
نماینده مردم ملایر با تأکید بر اینکه در حوزه کشاورزی و امنیت غذایی باید از ظرفیتهای شرکتهای دانشبنیان استفاده کنیم، اظهار کرد: تاکنون از ظرفیتهای دانشبنیان موجود در کشور استفاده نشده است و باید بدانیم این مهم تنها مسئولیت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیست بلکه خود سازمان ها و نهادها نیز موظف هستند در این زمینه گام های ماندگار و اساسی بردارند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تغییرات سیاسی که در دولت سیزدهم نسبت به دولت قبلی رخ داد، افزود: قاعدتاً با تغییر دولت ها، تحولاتی در نظام مدیریتی کشور نیز رقم میخورد و ملایر نیز از این قاعده مستثنا نبوده و نیست.
آزادیخواه با بیان اینکه استان همدان در دولت آیت الله رئیسی نسبت به سایر استان ها از وضعیت مطلوب برخوردار است، ادامه داد: استاندار جدید همدان با فضای سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی استان کاملا آشناست و با توجه به سلامت نفسی که از وی سراغ داریم و همچنین با توجه به اینکه علیرضا قاسمی فرزاد ، ایثارگر و آزاده دوران دفاع مقدس است، امیدواریم مشکلات موجود در استان حل و فصل شود.
نماینده مردم ملایر با اشاره به اینکه در سطح شهرستان ملایر نیز نسبت به گذشته امیدهای تازه ایجاد شده است، افزود: برای تصدی فرمانداری ویژه ملایر، کش و قوس های زیادی داشتیم و در نهایت خروجی این کار یک فرماندار بومی، جوان و آتیه دار، خوشنام و خوش سابقه است و پیشبینی میکنیم مهندس اسماعیلی میتواند فضای رشد، بالندگی و پیشرفت در سایه وحدت را در سطح شهرستان فراهم کند و در این زمینه ما نهایت حمایت و همکاری خود را از وی اعلام میکنیم.
آزادی خواه با تاکید بر اینکه نمایندگان بازوی پیوند دهنده ظرفیتهای ملی و منطقهای هستند، اظهار کرد: در طول مدتی که حسین فارسی سرپرستی فرمانداری ملایر را برعهده داشت، انصافاً مدیریت شهرستان را به خوبی پیش برد که جای تقدیر دارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در رابطه با اقدامات انجام شده در بحث پیگیری مطالبات شهرستان ملایر، خاطرنشان کرد: پیگیری های لازم را در خصوص دریافت بودجه انجام داده ایم و در این راستا اتفاقات خوبی رقم خورد که از جمله آنها میتوان به قرار گرفتن یک بیمارستان به عنوان سهم ملایر در بودجه ۱۴۰۱ اشاره کرد.
آزادیخواه با بیان اینکه مقرر شده است بیمارستان جدید ملایر با تعداد ۳۰۰ تا ۴۰۰ تخت خواب در بودجه ۱۴۰۱ دیده شود، افزود: طرح مطالعاتی آن آغاز شده است.
وی با بیان اینکه چهار بانده شدن جاده ملایر-خنداب به طول ۴۰ کیلومتر نیز در دست پیگیری است، گفت: دستورات لازم را از وزیر راه و شهرسازی در این زمینه اخذ کردیم و قطعا اتمام این پروژه نقش موثری در تسهیل تردد مسافران دارد و به عنوان یک معبر جدید برای شهرستان به شمار میرود.
نماینده مردم ملایر خاطرنشان کرد: در بودجه ۱۴۰۱ ، مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان نیز برای ادامه مسیر راه آهن همدان-ملایر درخواست شده است و از آنجایی که این یک پروژه ملی محسوب میشود، اتصال دو راه آهن ملایر و همدان قطعاً سبب میشود ملایر از تمام ظرفیت های مرکز استان نیز استفاده کند و همچنین در زمینه مسافربری و باربری اتفاقات بسیار بزرگی در حوزه شهرستان رقم می خورد.
آزادیخواه به فرمانداری های ویژه در سطح کشور نیز اشاره و بیان کرد: به تازگی “فراکسیون فرمانداریهای ویژه” در مجلس تشکیل شده است و از آنجا که قریب ۴۰ فرمانداری ویژه در سطح کشور داریم، امیدواریم با تشکیل این فراکسیون بسیاری از مسائل و مشکلات فرمانداریهای ویژه از جمله ملایر پیگیری و حل و فصل شود.
نماینده مردم ملایر در ادامه کمبود پزشک متخصص در بیمارستان غرضی را تایید کرد و افزود: در این زمینه با وزیر بهداشت و درمان مذاکراتی داشتیم و امیدواریم در اسرع وقت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و شبکه بهداشت و درمان این مشکل کمبود پزشک متخصص قلب، ارتوپد، دندانپزشک و متخصص چشم مرتفع شود.
آزادیخواه در ادامه با تاکید بر اینکه مطابق نظر مقام معظم رهبری نمایندگان حق دخالت در امور اجرایی حوزه استحفاظی خود و عزل و نصب ها را ندارند، افزود: این مسئله را رعایت کرده ایم هرچند معتقد هستم در برههای از زمان ملایر به حیاط خلوت برخی مدیران از شهرستان های همجوار تبدیل شده بود.
وی با بیان اینکه تاکید ما بربومی گرایی و شایسته سالاری است، گفت: طی رایزنیهایی که با استاندار همدان داشتهایم به عنوان مطالبه مردم ملایر تاکید شد که مدیریت شهرستان ملایر باید به روز باشد و افراد شایسته و متخصص در این زمینه استفاده شود.
وی با بیان اینکه خبرنگاران در خط مقدم “جهاد تبیین” قرار دارند، افزود: اصحاب رسانه با روشنگری و انعکاس دقیق اخبار، سبب تنویر افکار عمومی و بهبود فضای جامعه می شوند.
آزادیخواه با تاکید بر اینکه مدیران و مسئولین باید از ظرفیت خبرنگاران در سطح شهرستان برای اطلاع رسانی و ارائه گزارش عملکرد خود استفاده کنند، افزود: مدیران در ملایر باید اجتهاد کنند و ریسکپذیر و پاسخگو باشند.
نماینده مردم ملایر با اشاره به ضعف خودروسازان در سطح کشور، تاکید کرد: در بحث خودروسازی مردم به ستوه آمده اند و نگرانیهای بسیاری دارند که ما آن را تایید میکنیم و امیدواریم با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری، به زودی در صنعت خودروسازی قانون چارچوب داری تدوین شود.
آزادیخواه در بحث ارز ترجیحی نیز بیان کرد: دولت برای تهیه دارو، تجهیزات پزشکی و نهادههای دامی حدود ۹ میلیارد دلار ارز ترجیحی در نظر گرفته است.
وی با بیان اینکه به طور میانگین سالانه برای مدیریت، کشور نیازمند ۴۰ میلیارد دلار ارز است، افزود: سالانه حدود ۴۰۰ هزار میلیارد دلار یارانه را در اختیار واردکنندگان قرار می دهیم اما متاسفانه برخی دچار تخلف میشوند و ضربات جبران ناپذیری را بر بدنه اقتصاد جامعه و مردم وارد میکنند؛ نمونه آن را میتوانیم در مرغداری ها مشاهده کنیم؛ ما نهادههای دامی را با قیمت یارانه ای در اختیار مرغدارها قرار میدهیم اما مرغدار ها مرغ را قیمت تمام شده ۳۱ هزار تومان به مردم تحویل میدهند و این یک رانت و تخلف است.
آزادیخواه تاکید کرد: حذف ارز ترجیحی قیمت همه کالاها را بالا نمی برد بلکه فقط در مورد قیمت کالاهایی که ارز دولتی به آنها تعلق گرفته تاثیرگذار است.