استفاده از گوشتهای فاسد در یکی از رستورانها با نام تجاری خاص / دستبند پلیس بر دست عاملان تهیه و توزیع گوشتهای غیربهداشتی
فرمانده انتظامی ملایر از پلمب کارگاه تهیه و توزیع گوشتهای غیربهداشتی و غیرمجاز با هوشیاری و تلاش ماموران کلانتری ۱۳ شهرستان خبر داد.
فرمانده انتظامی ملایر از پلمب کارگاه تهیه و توزیع گوشتهای غیربهداشتی و غیرمجاز با هوشیاری و تلاش ماموران کلانتری ۱۳ شهرستان خبر داد.
به گزارش طلیعه امید پرس به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ احمد ساکی در تشریح این خبر گفت: به دنبال دریافت خبر مبنی بر وجود کارگاه تهیه و توزیع گوشت های غیربهداشتی و غیرمجاز در شهرستان ملایر، با توجه حساسیت موضوع، تحقیق و بررسی پیرامون خبر به صورت ویژه در دستور کار ماموران کلانتری ۱۳ شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پس از شناسایی کارگاه مورد نظر و پس از هماهنگی با مرجع قضایی با حضور کارشناسان شبکه بهداشت و اداره دامپزشکی در بازرسی از محل مورد نظر که فاقد امکانات اولیه بهداشتی بود تعداد سه دستگاه یخچال فریز رستورانی حاوی مقدار ۳۰۰ کیلوگرم سنگدان مرغ بصورت غیر بهداشتی و غیر مجاز ، مقدار ۴۰۰ کیلوگرم چربی گوساله و گاو ، شش قوطی رنگ خوراکی ، ۱۲ بطری رب غیر بهداشتی و یکدستگاه چرخ گوشت صنعتی که آثار سنگدان مرغ و چربی های غیرمجاز در آن مشهود بود را کشف کردند.
این مقام مسئول تصریح کرد: برابر نظر کارشناسان شبکه بهداشت و دامپزشکی گوشت های کشف شده مصرف خوراکی نداشته و می بایست در مصارف صنعتی و غیرخوراکی استفاده میشد؛ اما برابر اظهارات متهمان گوشت های مکشوفه در یکی از رستوران ها با نام تجاری خاص استفاده شده است.
ساکی با قدردانی از مشارکت و همکاری شهروندان با پلیس در شناسایی و کشف جرائم ، به ویژه در حوزه تخلفات صنفی ، اظهارکرد: در این رابطه ضمن پلمب واحد صنفی متخلف ، دو نفر عامل توزیع گوشت های آلوده با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضایی معرفی شدند .
خبرنگار: مهناز روزبهانی
// انتهای پیام //