استاندار همدان اعلام کرد: با أخذ گواهی محیطزیست مشکل واحدهای تولیدی ملایر تا دو هفته آینده حل شود
استاندار همدان به این واحدهای تولیدی قول مساعد داد ظرف دو هفته آینده با اخذ گواهیهای لازم از سازمان محیطزیست، بتوانند به فعالیت خود ادامه دهند.
استاندار همدان به این واحدهای تولیدی قول مساعد داد ظرف دو هفته آینده با اخذ گواهیهای لازم از سازمان محیطزیست، بتوانند به فعالیت خود ادامه دهند.
به گزارش پایگاه خبری طلیعه امید پرس؛ حمید ملانوری شمسی شامگاه چهارشنبه دوم آبان ماه در شورای اداری ملایر، به مشکل تسهیلات بانکی شرکت بافتسان اشاره کرد و قول مساعد داد طی دو هفته آینده این مشکل بانکی نیز برطرف شود و افزود: برای تهیه خوراک اولیه این شرکت نیز جلسه ای با وزیر نفت برگزار خواهیم کرد.
وی شرکت بافتسان را یکی از واحدهای مهم در تولید نیازهای کشور دانست که بعنوان یک واحد بزرگ با سرمایه گذاری خوب باید حمایت شود و طی دو هفته آینده باید مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی ملایر که امروز مورد بازدید قرار گرفتند، حل شود.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه امروز باید مدیریت ریسک و خطرپذیر در راس تفکر مدیریتی استان قرار گیرد، افزود: مدیر پشت میز نشین و قطع و وصل کن نمی تواند مشکلات مردم را حل کند بنابراین اگر خطر و ریسک نکنیم و قوانین و بخشنامه ها را بومی نکنیم و انعطاف پذیری نداشته باشیم، مشکل مردم حل نمی شود.
■ دستور ویژه به گمرک
استاندار همدان با اشاره به بازدید از واحد فراوری کشمش از جمعآوری آزمایشگاه استانداردسازی کشمش در ملایر گلایه کرد و گفت: انگور محصولی پر ظرفیت برای ملایر است و قاعدتا باید در کنار واحدهای فراوری کشمش خدمات مربوط به این محصول از جمله استانداردسازی و مسائل گمرکی ارائه شود تا راه برای تولیدکنندگان شهر جهانی انگور هموار شود.
وی با تاکید بر ضرورت حمایت تولیدکنندگان این محصول در حوزه صدور گواهی های استاندارد، صادرات و فروش، اظهار کرد: هر آنچه سازمان استاندارد و گمرک در حوزه آزمایشگاه و یا در حوزه صدور گواهی ها و فروش و صادرات از شهرستان جمع کردند، باید به شهرستان بازگردند.
ملانوری تصریح کرد: این خیلی بد است که واحدهای تولیدی کشمش نمیتوانند برند ملایر را روی بستهبندی محصولات خود داشته باشند، ثبت جهانی انگور که مایه افتخار استان و کشور است فقط در قالب بنر، گفتگو و جایزه نیست بلکه حاصل زحمات کشاورزانی است که در زمین کشاورزی سختی میکشند تا انگور را تولید و عرضه کنند.
وی با تاکید بر اینکه باید مسیر را برای کشاورز، تولیدکننده و صنایع تبدیلی و تکمیلی هموار کنیم تا بتواند محصول خوبی تولید کند، گفت: طرح فراز، طرح بسیار خوبی است که مصرف آب را کاهش و تولید را چند برابر افزایش میدهد و باید تسهیلات لازم برای اجرای این طرح فراهم و با سرعت اجرا شود تا کشاورز با درآمد و تولید بیشتر، زندگیاش را اداره کند.
استاندار همدان با بیان اینکه باید برنامه جامعی برای توسعه صنعت گردشگری تهیه شود، افزود: تعهد ارزی محصولات کشاورزی نه تنها برای کشمش بلکه برای همه محصولات در کشور دچار اشکال شده است و در حال حاضر نه تولیدکننده و نه بازرگان نمیتواند محصول را صادر کند بنابراین در بازار داخلی با قیمت پایینتری عرضه خواهد شد.
■ خبرنگار: مهناز روزبهانی
// انتهای پیام //