پلمب ۲۶ واحد تهیه و توزیع موادغذایی متخلف
رئیس مرکز بهداشت ملایر گفت: در راستای ارتقای سطح بهداشت، تعداد ۷۷۲ اخطاریه بهداشتی به صورت سیستمی و توسط کارشناسان صادر شده، علاوه بر این، ۲۲۷ مورد به مراجع قضایی معرفی شده و ۱۱۴ اخطاریه ۴۸ ساعته نیز صادر شده است که منجر به پلمب ۲۶ مکان شد.
رئیس مرکز بهداشت ملایر گفت: در راستای ارتقای سطح بهداشت، تعداد ۷۷۲ اخطاریه بهداشتی به صورت سیستمی و توسط کارشناسان صادر شده، علاوه بر این، ۲۲۷ مورد به مراجعقضایی معرفی شده و ۱۱۴ اخطاریه ۴۸ ساعته نیز صادر شده است که منجر به پلمب ۲۶ مکان شد.
به گزارش پایگاه خبری طلیعه امید پرس به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان ملایر؛ دکتر علی حیدری افزود: بر اساس گزارشی که از سوی واحد مهندسی بهداشت محیط و حرفه ای این مرکز منتشر شده، تعداد ۱۷ هزار و۸۱۴ مورد بازرسی از اماکن تهیه و توزیع موادغذایی انجام شده است، این اقدام نشان از اهتمام جدی این واحد در نظارت بر کیفیت مواد غذایی و رعایت اصول بهداشتی در این اماکن دارد.
این مقام مسئول اظهارکرد: واحد مهندسی بهداشت محیط و حرفه ای مرکز بهداشت ملایر در شش ماهه اول سال ۱۴۰۳ با انجام اقدامات گسترده و مؤثری، گامی بزرگ در جهت ارتقای سطح بهداشت و سلامت جامعه برداشته است.
وی خاطرنشان کرد: در راستای ارتقای سطح بهداشت، تعداد ۷۷۲ اخطاریه بهداشتی به صورت سیستمی و توسط کارشناسان صادر شده، علاوه بر این، ۲۲۷ مورد به مراجع قضایی معرفی شده و ۱۱۴ اخطاریه ۴۸ ساعته نیز صادر شده است که منجر به پلمب ۲۶ مکان شد.
حیدری با بیان اینکه این اقدامات نشان از برخورد قاطع این واحد با متخلفان بهداشتی دارد، ادامه داد: در حوزه کنترل کیفیت آب آشامیدنی نیز، تعداد ۵۶۷ مورد نمونهبرداری انجام شد، همچنین تعداد ۱۴۰ مورد نمونهبرداری از مواد غذایی انجام و مقدار ۱۲۰۶۳ کیلوگرم مواد غذایی غیربهداشتی معدوم شده است، علاوه بر موارد فوق، این واحد به ۱۰۴ مورد شکایت ثبت شده در سامانه ۱۰۴ نیز رسیدگی کرده است.
■ خبرنگار: مهناز روزبهانی
// انتهای پیام //