هدف رویداد صدرا ایجاد فرصتهای شغلی و رفع نیاز صنایع است
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر با بیان اینکه شعار این مرکز آموزش عالی «هر دانشگاه، دانشجوی یک تخصص،یک مهارت» است، افزود: هدف از رویداد صدرا، تبدیل دانایی به توانایی و ارتباط تنگاتنگ بین دانشگاه و صنعت است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر با بیان اینکه شعار این مرکز آموزش عالی «هر دانشگاه، دانشجوی یک تخصص،یک مهارت» است، افزود: هدف از رویداد صدرا، تبدیل دانایی به توانایی و ارتباط تنگاتنگ بین دانشگاه و صنعت است.
به گزارش پایگاه خبری طلیعه امید پرس؛دکتر ستار ابراهیمی شنبه ۱۲ خرداد ماه در نخستین رویداد تخصصی صدرا (صنعت، دانشگاه و راه اشتغال)،که به همت دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر که با حضور روسای دانشگاههای استان همدان ، مدیران واحدهای تولیدی و صنعتی، اعضای هیئت علمی و جمع کثیری از دانشجویان طی دو روز برگزار میشود، اظهار کرد: استقبال خوب از این رویداد تخصصی، نویدبخش آینده روشن برای صنعت و اشتغال شهرستان است.
وی با بیان اینکه بسیاری از کارخانجات و صنایع ما با طرح پویش دانشجو آشنا هستند، افزود: در این طرح دانشجو بدون پرداخت هزینهای خاص در کنار درس خواندن و دانش افزایی، رشته تخصص خود را نیز به صورت عملی میآموزد و با دید باز و آشنایی کامل وارد بازار کار میشود.
ابراهیمی خاطرنشان کرد: بر اساس سند تحولی که دانشگاه آزاد اسلامی کشور در قالب یک برنامه پنج ساله تدوین کرده است،طی آن ارتباط صنعت و دانشگاه باید بیشتر شود و هدف از رویداد تخصصی صدرا پر کردن خلاهای بین دانشگاه و صنایع است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ملایر افزود: در عین حال که مدیران صنایع مختلف در این رویداد، نیروهای متخصص مورد نیاز خود را انتخاب میکنند، از سوی دیگر فرصتی فراهم شده است که دانشجویان با صنایع مختلف از نزدیک آشنا شوند.
ابراهیمی با تاکید بر اینکه دانشگاهها خرد، تعقل و علم را به همراه خود دارند، افزود: ما معتقدیم برای اینکه صنعت ایران از پیشرفت جهانی عقب نماند، باید از نیروهای متخصص و جوان دانشگاهها استفاده کند، نمونه اعتماد به جوانان را در «عملیات وعده صادق» شاهد بودیم.
وی تاکید بر اینکه دانشگاهها برای ورود به نسل سوم و چهارم باید با صنایع ارتباط تنگاتنگی داشته باشند، افزود: از نظر سازمان جهانی یونسکو، توانایی ایجاد تغییر و تبدیل علم به عمل، داشتن یک مهارت تخصصی، آشنایی به یک زبان خارجی، قدرت برقراری ارتباط و استفاده از رایانه، از ویژگیهای افراد باسواد محسوب میشود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر با بیان اینکه از دیرباز در کشور خلأ ارتباط بین دانشگاهها،صنایع و کارخانجات وجود داشته است، اظهار کرد: در حال حاضر باید در کنار دروس تئوری دانشجویان به صورت عملی در کارگاهها و کارخانجات و صنایع، رشته تحصیلی خود را بگذرانند از سوی دیگر باید تحقیقات دانشگاهها هدفمند شده و پژوهشها و نیازمندیهای صنایع را در اختیارشان قرار دهند.
■خبرنگار: مهناز روزبهانی
// انتهای پیام //