رقص خون در گلوی پاییز؛ روایتی از شهید جاویدالاثر «رسول هوشیاری»
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر گفت: آیین رونمایی کتاب «رقص خون در گلوی پاییز» در زمینه خاطرات شهید جاویدالاثر «رسول هوشیاری» از زبان همسر، نوشته زهرا علیزاده برگزار میشود.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر گفت: آیین رونمایی کتاب «رقص خون در گلوی پاییز» در زمینه خاطرات شهید جاویدالاثر «رسول هوشیاری» از زبان همسر، نوشته زهرا علیزاده برگزار میشود.
به گزارش پایگاه خبری طلیعه امید پرس؛ فرشاد کشاورزیان به دیدار تعدادی از اعضاء ستاد مراسم رونمایی از کتاب رقص خون در گلوی پاییز با همسر شهید والامقام رسول هوشیاری اشاره کرد و افزود: سومین جلسه هماهنگی رونمایی از کتاب رقص خون در گلوی پاییز، روایت زندگی شهید رسول هوشیاری از زبان همسر فداکار او برگزار شد.
وی خاطرنشان کرد: بسیجی شهید رسول هوشیاری متولد سال ۱۳۲۳ دارای شش فرزند(سه دختر و سه پسر) در ۲۶ آذرماه سال ۱۳۶۰ در بحبوحه دفاع مقدس در جبهه گیلانغرب به شهادت رسید.
این مقام مسئول افزود: برنامه دیدار با خانواده شهید جاویدالاثر رسول هوشیاری با همکاری ارشاد، بنیاد شهید، سپاه، کتابخانه و پیشکسوتان دفاع مقدس هماهنگ شده و زهرا علیزاده نویسنده ملایری نیز کتابی تحت عنوان «رقص خون در گلوی پاییز» که خاطرات شهید از زبان همسرشان است را به نگارش درآورده و چاپ شده است.
وی گفت: بنابراین به علت ادای دین نسبت به این شهید عزیز که هنوز پیکر مطهرش به وطن بازنگشته و همچنین قدردانی از نویسندگان فعال در حوزه ادبیات پایداری، دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ساعت ۱۷ با حضور تنی چند از مسئولان و پیشکسوتان دفاع مقدس در منزل شهید حضور یافته و ضمن ادای احترام، از خانواده معزز این شهید تجلیل به عمل میآوریم.
کشاورزیان خاطرنشان کرد: در این آیین با حضور مسئولان دفتر حفظ و نشر ارزشهای دفاع مقدس، به صورت رسمی از کتاب مذکور رونمایی شده و به خانواده شهید عزیز هدیه میشود.
■ روایتی از زندگی و خانواده شهید در ۱۹ فصل
نویسنده کتاب ” رقص خون در گلوی پاییز” نیز با بیان اینکه مدت زمات تالیف کتاب به طور غیر مستمر چهار سال بوده، گفت: همسر شهید هم روستایی بنده در روستای حسینآباد شاملو هستند.
زهرا علیزاده در گفت و گو با خبرنگار ما، در مورد انگیزه نگارش کتاب توضیح داد: خواستم برای آنانی که جان و مال و همهی داراییشان را در راه خدا صرف کردند و در این راه شهید شدند، قدمی به رویات قلم بردارم، لذا نویسندگی را با این کتاب آغاز کردم.
وی در مورد مشخصات کتاب اظهارکرد: این کتاب در ۱۹ فصل گردآوری شده است، فصل اول با آشنایی و ازدواج شهید شروع میشود و در فصول دوم و سوم به کودکی شهید و همسرش پرداخته میشود، از فصل چهار تا فصل ۱۵ زندگی مشترک این زوج با همهی چالشها، سختیها و شیرینیهایش روایت و به شهادت ختم می شود. در فصل شانزدهم به شهادت برادر شهید (قدرت ترک دهنو) اختصاص دارد. از فصل هفدهم تا فصل نوزدهم به اتفاقات، کرامات و سرانجام خانوادهی شهید در نبود شهیدشان(رسول هوشیاری) تعلق دارد و در انتها تمامی اسناد و تصاویر اشخاص و اماکن ضمیمهی کار شدهاست.
این نویسنده جوان در مورد از سختیها و چالشهای نگارش این کتاب، گفت: یک رمان جنگیِ تاریخیِ مستندنگاریِ خاطرهنگاری است که مربوط به اشخاص حقیقی و شخص شهید است، یعنی شما باید اطلاعات تاریخی مربوط به آن زمان حتی نحوهی تلفن کردن، اطلاع از گازکشی و لولهکشی و … تا رسم و رسومات مربوطه داشته باشید و باید اطلاعات جنگی بدانید و چون مستندنگاری و خاطره نگاریست نیاز به ارائهی مستندات دارد و چون مربوط به اشخاص حقیقی بویژه زندگی یک شهید است، خود ملاحظاتی را دارد که بر سختی کار میافزاید.
علیزاده بیان کرد: از دیگر چالشها این بود که پدر و مادر شهید از دنیا رفته و یک برادر نیز شهید و یک برادر از دنیا رفته بود. از بین فرزندان ایشان فقط دو فرزند بزرگتر ایشان(کریم و حجت) از پدر خاطره داشتند و بقیهی فرزندان به دلیل صغر سن خاطرهای نداشتند حتی فرزند آخرشان(جواد) بعد از شهادت پدر به دنیا آمد.
■ گزارش از: مهناز روزبهانی- خبرنگار
// انتهای پیام //