نقش موثر، پُررنگ و هوشمندانه مردم در انتخابات؛ زیربنای پیشرفت کشور
اکنون در آستانه چهل و ششمین سال استقرار انقلاب اسلامی ایران که نوید بخش دههها مجاهدت و ایثار و تلاش ملت بزرگوار ایران در سایه رهبری امامین انقلاب است، نگاه به رخدادهای تاریخی گذشته نشان می دهد با وجود همه فراز و نشیب ها، سختی ها و کارشکنی های داخلی و خارجی، مسیر اصلی بسیاری از آرمان های انقلاب با بصیرت همان ملت و تدابیر رهبر معظم انقلاب اسلامی در حال طی شدن است.
اکنون در آستانه چهل و ششمین سال استقرار انقلاب اسلامی ایران که نوید بخش دههها مجاهدت و ایثار و تلاش ملت بزرگوار ایران در سایه رهبری امامین انقلاب است، نگاه به رخدادهای تاریخی گذشته نشان می دهد با وجود همه فراز و نشیب ها، سختی ها و کارشکنی های داخلی و خارجی، مسیر اصلی بسیاری از آرمان های انقلاب با بصیرت همان ملت و تدابیر رهبر معظم انقلاب اسلامی در حال طی شدن است.
به گزارش پایگاه خبری طلیعه امید پرس؛ بدون تردید امروز آنچه که نقش اساسی در درمان کاستی ها و مشکلات فعلی و بازگشت سریع تر به برخی آرمان های انقلاب دارد، نقش موثر و پررنگ و هوشمندانه مردم در انتخابات های مختلف و مهر تایید بر تداوم خدمات افراد صالح و اصلح و جایگزین کردن افرادی در مجلس شورای اسلامی است که سابقه فعالیت های آنها دوری از آرمان ها و خدمت خالصانه و صادقانه را تداعی می کند.
امروز برای عبور قدرتمندانه از مسیرهای پر پیچ و خم و پیچ های تاریخی و مواجهه با دشمنی ها، یک اختیار بزرگ و اثرگذار در دست عموم مردم قرار دارد و این اراده بزرگ می تواند به بهبود و اصلاح بزرگ و اثرگذاری منجر شود که نقش اساسی حداقل در چهار سال آتی داشته باشد.
چنانکه چنین تغییرات اساسی مشروط به حضور ملت همواره در گذشته در انواع مصوبات و خدمات و پیگیری مطالبات و بسیاری تصمیمات حیاتی به خوبی تجربه شده و طعم تصمیمات ارزشمند و درست از سیاست های کلان نظام اسلامی تا زندگی مردم حس شده است.
مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در رابطه با اهمیت مقوله انتخابات فرمودند:” هر کس با انتخابات مخالفت کند با جمهوری اسلامی و اسلام مخالفت کرده و این حرکت خصمانه است، شرکت در انتخابات یک وظیفه است، امروز احساس وظیفه نسبت به انتخابات، یکی از کارهای نقد جامعه مجاهد در جهاد تبیین است.”
ایشان در جای دیگری با بیان اینکه مشارکت حداکثری برای تغییر وضعیت موجود راه حل اساسی است، تصریح کردند” اگر انتخابات ضعیف باشد همه ضرر میکنند، به همه یادآور میشوم ما باید به انتخابات از زاویه منافع ملی نگاه کنیم نه از زاویههای جناحی و گروهی، هر کسی که ایران، ملت و امنیت خود را دوست دارد بداند اگر انتخابات ضعیف برگزار شود، هیچ کس سود نمیبرد و همه ضربه میخورند.”
رهبر معظم انقلاب در رابطه با خصوصیات فرد اصلح نیز متذکر شدند ” تقیّد جدی به دین داشته باشد، به دنبال استقلال کشور و مبارزه با فساد باشد و در پیگیری منافع ملی جدی باشد.”
اکنون بعد از یک هفته رقابت نفسگیر و تبلیغات شبانه روزی کاندیداهای دوازدهمین دوره نمایندگی مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، فردا صاحبان کرسی های سبز بهارستان و مجلس خبرگان مشخص می شوند.
بنابر اعلام سخنگوی ستاد انتخابات کشور، متولدین ۱۱ اسفند ۱۳۸۴ به قبل واجد شرایط رای دادن در انتخابات ۱۴۰۲ هستند، بر این اساس ۶۱میلیون و ۱۷۲ هزار و ۲۹۸ نفر واجد شرایط رای دادن هستند، که از این تعداد ۳۰ میلیون و ۹۴۵ هزار و ۱۳۳ مرد و ۳۰ میلیون و ۲۲۷ هزار و ۱۶۵ زن است.
رایدهندگان با ارائه هر یک از مدارک پنجگانه میتوانند رای بدهند، در این دوره ضرب مهر در شناسنامه صورت نمیگیرد و احراز هویت با کد ملی خواهد بود، ساعت شروع رایگیری هشت صبح بوده و ۱۰ ساعت پس از شروع یعنی ساعت ۱۸ رایگیری به پایان میرسد اما امکان تمدید رایگیری وجود دارد.
بر اساس لیست نهایی طی مهلت قانونی مقرر تعداد ۷۵ نفر از حوزههای مختلف انتخابیه سطح شهرستانهای استان همدان انصراف دادهاند و در مجموع ۲۹۹ نفر در سطح استان برای رقابت حضور دارند.
و اکنون مهمترین مسئله این است که مردم به چه کسی رأی بدهند؟ یاد این سخن از ” شهید حاج احمد کاظمی” می افتم که ” بخاطر هیچ کس، خودتان را جهنمی نکنید”…
ما به کاندیدایی که ستاد تبلیغاتی اش جولانگاه دلالان، رانتخواران و پیمانکاران است رای نمیدهیم، ما به کاندیدایی که ستاد تبلیغاتی اش را با تالار عروسی اشتباه گرفته رای نمیدهیم.
ما به کاندیدایی که با تبلیغات غیرقانونی، نظم شهری را به هم میریزد و باعث بینظمی فضای شهری شده است رای نمیدهیم، ما به کاندیدایی که در فضای تبلیغاتی خود، بر طبل قوم گرایی و فامیلی میکوبد رای نمی دهیم.
ما فریب ظاهر، اقدامات عوامپسندانه یا وعدههای توخالی نماینده ناصالح را نمیخوریم، ما به کسی که با وعده استخدام جوانان، آنان را به ستاد انتخاباتی خود می کشاند، رای نمی دهیم.
ما فریب تبلیغات سطحی و لاکچری کاندیداهایی را که هزینه تبلیغات آنها شفاف نیست را نمیخوریم، ما به کاندیدایی رأی میدهیم که ” جیب بسته و دهان باز” داشته باشد و معتقدیم هر رأی ما یک خشت است و از همین دانه دانه خشت هاست که دیوار امنیت و آسایش کشور عزیزمان و آینده فرزندانمان ساخته میشود.
باید به مردم حق داد که از عملکرد مسئولان رضایت کامل نداشته باشند اما شرکت نکردن در انتخابات میتواند منجر به راهیابی مجدد همان افراد به مجلس و عدم تغییر وضع موجود شود، پس وعده دیدار ما فردا ” پای صندوق های رأی”…
یادداشت از: مهناز روزبهانی- خبرنگار
// انتهای پیام //