از فرمانده گمنام تا شهید نوجوانی که نانآور خانواده بود / مسئول عقیدتی سیاسی سپاه ناحیه ملایر: خون شهدا چراغ راه و حیات معنوی جامعه است
به مناسبت هفته بسیج، از خانواده دو تن از شهدای جوان شهرستان سرکشی به عمل آمد و “نشان سرو” کنگره ۸۰۰۰ شهید استان همدان مزین به عکس این شهدای بزرگوار که نمادی از ایستادگی و مقاومت است، به خانواده این شهدا تقدیم شد، همچنین لحظاتی پای صحبتهای همسر “شهید محمد دشتی” و برادر “شهید عباس صفری” نشستیم.
به مناسبت هفته بسیج، از خانواده دو تن از شهدای جوان شهرستان سرکشی به عمل آمد و “نشان سرو” کنگره ۸۰۰۰ شهید استان همدان مزین به عکس این شهدای بزرگوار که نمادی از ایستادگی و مقاومت است، به خانواده این شهدا تقدیم شد، همچنین لحظاتی پای صحبتهای همسر “شهید محمد دشتی” و برادر “شهید عباس صفری” نشستیم.
به گزارش پایگاه خبری طلیعه امید پرس؛ مسئول عقیدتی-سیاسی سپاه ناحیه ملایر با بیان اینکه «شهادت» مایه دوام، بقا و جریان حیات انسان است، گفت: خون شهدا چراغ راه و حیات معنوی جامعه به شمار میرود.
حجت الاسلام حسین بیاتی یکشنبه پنجم آذر ماه، در دیدار با خانواده معظم «شهید عباس صفری» یکی از شهدای نوجوان ملایر به همت بسیج رسانه و بسیج جامعه پزشکی شهرستان ملایر رقم خورد، افزود: وظیفه ما مسئولین است که با تاسی از سیره عملی شهیدان در مسیر متعالی آنها گام بنهیم.
وی با استناد به این سخن از امام خمینی (ره) که« بکشید ما را ،ما در این مسیر زندهتر و هوشیارتر میشویم» افزود: عزت و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی، همگی از برکات خون پاک شهیدان بوده و و ما مدیون خانواده معظم شهدا هستیم.
بیاتی همچنین در دیدار با خانواده و همسر «شهید محمد دشتی»، اظهار کرد: امنیت و آرامش امروز کشور مرهون مجاهدتهای ایثارگران، جانبازان و شهدا در دوران دفاع مقدس است.
مسئول عقیدتی سیاسی سپاه ناحیه ملایر با اشاره به جایگاه رفیع همسران شهدا ،افزود: شهدای گرانقدر و خانواده معظم آنها با خداوند معامله کردند و قطعاً پیروز میدان هستند.
بیاتی با تاکید بر اینکه جوانان شهید ما در زمان دفاع مقدس بهترین مرگ که همانا «شهادت در راه خدا » بود را انتخاب کردند، گفت: از خود گذشتگی این شهدای عزیز در دفاع از مملکت و ناموس و آرمانهای انقلاب باعث شد که امروز پایههای نظام مقدس جمهوری اسلامی در منطقه و در جهان مستحکم باشد.
همسر شهید محمد دشتی، ضمن پذیرایی گرم از مسئولین و اعضای بسیج رسانه ملایر از خاطرات خود در مورد شهید گفت و اظهار کرد: پدر شهید، سال پیش به رحمت خدا رفته است.
فاطمه دشتی با بیان اینکه همچنان منتظر هستم تا «محمد» از پلههای ساختمان بالا بیاید، افزود: ما تازه بعد از شهادت محمد متوجه شدیم که او فرمانده بوده است، در صورتی که خودش میگفت در جبهه که کارگر ساده هستم.
دشتی اظهار کرد: همسران جانبازان و شهدا ، سختیهای زیادی را متحمل میشوند که گاهی قدرت بیان آن را ندارند، اما این تصور که ما با خدا معامله کردهایم، دلمان را آرام میکند.
برادر «شهید عباس صفری» نیز با بیان اینکه پدر و مادر این شهید بزرگوار چند سالی است که فوت کردهاند، افزود: ما در دوران دفاع مقدس پنج برادر بودیم که همگی در عملیاتهای مختلف شرکت میکردیم.
ابراهیم صفری به خاطراتش در دوران جنگ تحمیلی اشاره کرد و افزود: ما پنج برادر در عملیاتهای در مناطق مختلفی چون کردستان، سنندج و مریوان در شرایطی سخت حضور داشتیم و در زمان فعالیتهای وحشیانه کمله دموکرات، از خاک این میهن دفاع کردیم.
گفتنی است؛ شهید محمد دشتی، در مرداد ماه سال ۱۳۴۵ در ملایر متولد شد و در ۲۵ بهمن ماه سال ۱۳۶۵ حین انجام ماموریت در مسیر گیلان غرب به سمت تهران در حالی که یکی از فرماندهان دفاع مقدس بود ، در بمباران رژیم بعثی عراق به شهادت رسید؛ این در حالی بود که فرزند دخترش چهار ماه بعد از شهادت پدر به دنیا آمد.
شهید جوان «عباس صفری» نیز در سال ۱۳۶۳ در منطقه عملیاتی و آموزشی مریوان بر اثر اصابت گلوله و ترکش به درجه رفیع شهادت رسید.
وی اهل روستای حسین آباد ملایر بود و به گفته برادرش، از دوران نوجوانی روی پای خود ایستاده و با کار کردن کمک خرج خانواده خود بود.
گزارش از: مهناز روزبهانی
// انتهای پیام //