به همت شهرداری ملایر رقم خورد: برگزاری نخستین همایش علمی “همآفرینی و توسعه کسبوکارها و استارتاپهای بومی”
نخستین همایش همآفرینی ملایر با موضوع نوآوری در خلق و توسعه کسب و کار شرکتهای نوپای بومی با موضوعات گردشگری، صنایع دستی و شهر هوشمند به همت شهرداری ملایر آغاز به کار کرد.
نخستین همایش همآفرینی ملایر با موضوع نوآوری در خلق و توسعه کسب و کار شرکتهای نوپای بومی با موضوعات گردشگری، صنایع دستی و شهر هوشمند به همت شهرداری ملایر آغاز به کار کرد.
به گزارش پایگاه خبری طلیعه امید پرس؛ این همایش تا روز جمعه ۳۰ دیماه به مدت سه روز در محل ساختمان میدان استاندارد واقع در مجتمع فرهنگی خدماتی شهید احمدرضا احدی در حال برگزاری است.
برای نخستین بار در ملایر، شهر جهانی مبلمان منبت و شهر جهانی انگور، رویدادِ همآفرینی، به منظور نوآوری در خلق و توسعه کسب و کارها و استارتاپ های بومی در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی، صنایع دستی و شهر هوشمند در تاریخ های ۲۸ و۲۹ و۳۰ دی ماه ۱۴۰۱ برگزار می شود.
شهردار ملایر گفت: شرکت در این رویداد برای عموم برادران و خواهران آزاد و رایگان و برای دانشجویان، صاحبان ایده و کسب و کارهای حوزه گردشگری، طراحان و علاقه مندان به استارتاپ ها، مفید است.
مجید فرجی در حاشیه این مراسم افزود: این همایش متشکل از کارگاه های آنلاین و رویدادهای حضوری محل دیدار و گفتگوی جوانان با استعداد و نخبه و تعامل با مسؤولان برای اجرایی کردن ایدههای نوآورانه است و از اهداف اصلی برگزاری این همآفرینی، گردهمایی و تعامل گروههای مختلفی از شهروندان در حوزههای مختلف است تا بتوانند تجارب خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند و در توسعه شهر ملایر سهیم باشند.
شهردار ملایر اظهارکرد: محور ایدهها باید در راستای توسعه میراث فرهنگی، صنایع دستی، خدمات گردشگری، تفریحی و اقامتی شهر ملایر، و ارتقای خدمات الکترونیکی و مجازی حوزه ی گردشگری این شهر باشند.
وی ادامه داد: سه روز رویداد آموزشی-تجربی به صورت تیم های ۳ الی ۱۰ نفره، آموزش و یادگیری از ایده تا اجرا پیرامون طراحی راه حل نوآورانه ی شهری، حضور همراهان، مدیران و راهنمایان حین رویداد، ارائه کارگاه های تخصصی و عمومی و سخنرانی های کلیدی و حضور داوران و مدیران شهری از جمله کلیات برگزاری این رویداد علمی است.
فرجی گفت: در این رویداد شرکت کنندگان همگی در یک فضای مشترک قرار می گیرند و پس از طرح مسائل مربوط به شهر از سوی مدیریت شهری برای حل مسائل تلاش می کنند و در طول مدتِ رویداد، با منتور های با سابقه در ارتباط خواهند بود تا در کارگاه های تخصصی، تکنیک و راهکارهای اجرایی را فرا بگیرند و در انتهای هفته و در بعدازظهر جمعه، با ارائه دموی طرح نهاییِ خود به هیأت داوران، بازخوردهای ارزنده ای را از آنها دریافت می کنند.
شهردار ملایر در مورد جوایز شرکت کنندگان در این رویداد گفت: با اتمام فعالیت تیم های شرکت کننده، پس از سه روز کار تیمی، در روز انتهایی به ایده های برتری که رأی داوران را کسب نمایند، جوایزی تعلق خواهد گرفت که برای تیم اول۱۰ میلیون تومان، تیم دوم هفت میلیون تومان و برای تیم سوم پنج میلیون تومان وجه نقد در نظر گرفته شده است.
فرجی از مخاطبین این هم آفرینی که فعالان اکوسیستم نوآوری، فعالان حوزه صنعت و گردشگری، مدیران کسب و کار، برنامه نویسان و علاقه مندان به تکنولوژی، معماران و شهر سازان، دیجیتال مارکت ها، طراحان گرافیک و کنشگران اجتماعی و فعالان، نخبگان و دانشجویان می باشند، درخواست کرد در این هم آفرینی حضوری پرشور و گرم داشته باشند تا در آینده شاهد شکوفایی هرچه بیشتر شهر ملایر باشیم.
// انتهای پیام //