کارگاه آموزشی توجیهی هیئت امنا و خدام بقاع متبرکه ملایر برگزار شد +تصاویر
ملایر – پایگاه خبری طلیعه امید پرس: کارگاه آموزشی توجیهی هیئت امنا و خدام بقاع متبرکه ملایر با هدف ارتقاء برنامههای بقاع متبرکه با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی اوقاف و امور خیریه استان در اداره اوقاف و امور خیریه ملایر برگزار شد.
ملایر – پایگاه خبری طلیعه امید پرس: کارگاه آموزشی توجیهی هیئت امنا و خدام بقاع متبرکه ملایر با هدف ارتقاء برنامههای بقاع متبرکه با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی اوقاف و امور خیریه استان در اداره اوقاف و امور خیریه ملایر برگزار شد.
به گزارش طلیعه امید پرس؛ معاون فرهنگی و اجتماعی اداره اوقاف و امور خیریه استان همدان در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی هیئت امنای بقاع متبرکه شهرستان ملایر با اشاره به اینکه در طول سال کارگاههای آموزشی برای هیئت امنای بقاع متبرکه هر شهرستان برگزار میشود، اظهار کرد: این کارگاهها با هدف ارتقاء کیفی دانش و آگاهی هیئت امنا و برگزاری بهتر برنامهها در اداره بقاع برگزار میشود.
حجتالاسلام سید علی حسینی افزود: در این کارگاهها در خصوص برنامههای فرهنگی، اجتماعی، درآمدزایی و برنامه های اقتصادی توضیحات لازم به هیئت امنا انتقال داده میشود.
وی افزود: در سطح استان همدان ۱۹۸ بقعه داریم که ۳۴ بقعه مربوط به شهرستان ملایر است و از این تعداد بقاعی وجود دارد که جزء بقاع شاخص و دارای درآمد هستند.
معاون فرهنگی و اجتماعی اوقاف و امور خیریه استان همدان به پراکندگی بقاع متبرکه در سطح استان اشاره کرد و گفت: در شهرستان ملایر نیز بقاع متبرکه زیادی داریم که دو بقعه متبرکه امامزاده عبدالله و تکیه حضرت ابوالفضل در شهر ملایر جزء بقاع شاخص و دارای ظرفیت بالا هستند که از نظر فضای زیارتی و اقامتی فضای مطلوبی دارند.
وی اضافه کرد: برنامه و بودجه بقاع متبرکه در سالهای گذشته توسط خود سازمان برای همه بقاع به صورت یکسان بود که در این راستا با توجه به نیاز بقاع در برخی سرفصلها نیاز آن بقعه برآورده نمیشد و امکان داشت در حوزه عمرانی نیاز بقعهای برآورده شود اما از نظر فرهنگی نیازمند بودجه باشد.
حجتالاسلام حسینی یادآور شد: در ابن راستا تکلیف شد که برنامه و بودجه توسط هیئت امنا هر بقعه و رئیس اداره شهرستان انجام شود تا همه سرفصلها و نیاز بقعه با توجه به شناختی که مسئولان اوقاف شهرستان دارند برنامهریزی و تقسیمبندی شود.
وی با بیان اینکه در خصوص تکیه حضرت ابوالفضل(ع) یک طرح جامع برای گسترش فضا و بازسازی این بقعه تهیه شده است، گفت: مشکلی که وجود دارد وجود چند ملک شخصی است که قرار شده این ملکها الحاق شوند تا طرح جامع انجام شد که برای تملک این ملکها پیگیریهای لازم در حال انجام است.
حسینی در ادامه به نزدیک شدن به دهه کرامت و روز گرامیداشت بقاع متبرکه اشاره کرد و افزود: در این راستا همه ساله در سطح بقاع متبرکه استان برنامههای مختلف فرهنگی، جشن و… برگزار میشود.
وی با اشاره به برنامههای دهه کرامت در سطح بقاع متبرکه استان همدان از برگزاری برنامههای فرهنگی و مذهبی در ۱۲ بقعه شاخص استان همدان در این ایام خبر داد و تصریح کرد: این برنامهها با حضور اقشار مختلف مردم برگزار میشود.
در ادامه امیر مهدوی کارشناس فرهنگی اداره اوقاف و امور خیریه ملایر نیز به برگزاری کارگاه آموزشی هیئت امنای بقاع متبرکه ملایر اشاره کرد و گفت: این کارگاه با کیفیت خوبی برگزار شد و مسئولان هیئت امنای بقاع متبرکه مشکلات خود را مطرح کردند.
وی افزود: در این راستا قرار شد مشکلات حوزههای مختلف در سطح بقاع شهرستان پیگیری شود و از ظرفیت بقاع در برنامههای مناسبتی استفاده لازم صورت گیرد.
مهدوی با بیان اینکه در طول سال برنامههای مختلف فرهنگی از جمله نشاط معنوی، آرامش بهاری، سوگواره یاس نبوی و برنامههای ماه محرم و صفر و سایر ایام مناسبتی در بقاع برگزار میشود، گفت: در حوزه عمرانی نیز تاکنون اقدامات خوبی در بقاع متبرکه شهرستان انجام شده که در برخی بقاع نیز همچنان اقدامات عمرانی و بازسازی در حال انجام است.
وی افزود: با توجه به نزدیک شدن به ایام تابستان نیز برنامه نشاط معنوی در سطح بقاع متبرکه و شاخص شهرستان امسال برگزار خواهد شد.
گفتنی است؛ در پایان این کارگاه آموزشی از مسئولان هیئت امنای بقاع متبرکه شهرستان ملایر با دادن لوح تقدیر و هدایایی تجلیل به عمل آمد.