مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی همدان: در زمینه “اقتصاد رسانهها” باید کارهای اساسی در سطح استان صورت بگیرد / خبرنگاران مطالبهگر و دارای نقد طبیبانه باشند
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با تاکید بر اینکه رونق “اقتصاد رسانهها” بحث مهمی است که باید مورد توجه قرار بگیرد، افزود: بخشی از تحقق این موضوع بر عهده ما و مسئولین مربوطه است و بخشی نیز بر عهده اصحاب رسانه است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با تاکید بر اینکه رونق “اقتصاد رسانهها” بحث مهمی است که باید مورد توجه قرار بگیرد، افزود: بخشی از تحقق این موضوع بر عهده ما و مسئولین مربوطه است و بخشی نیز بر عهده اصحاب رسانه است.
به گزارش پایگاه خبری طلیعه امید پرس؛ مسعود ویژه بعد از ظهر سه شنبه ۱۷ مرداد ماه در جمع خبرنگاران ملایر، اظهار کرد: در زمینه رفع مشکل اقتصادی خبرنگاران و مطبوعات و رسانهها باید مدلهای علمی طراحی شده و تشکلهای لازم برای درآمدزایی شکل بگیرد.
وی با اشاره به اینکه بانک اطلاعاتی از هنرمندان و اهالی فرهنگ و هنر در سطح استان تشکیل شده است، افزود: از طریق این بانک اطلاعاتی شکل گرفته می توانیم به متقاضیان کار خدمات دهی کنیم و این بانک اطلاعاتی نقش مهمی در اشتغال زایی آنها ایفا میکند.
این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه «مطبوعات» پایه چهارم دموکراسی کشور هستند و مبنا و ریشه سایر رسانهها به شمار میروند، اظهار کرد: استان همدان در زمینه سابقه مطبوعات دارای پیشکسوتان بسیاری در این حوزه هست و پتانسیل بالا و و جایگاه شاخصی در این زمینه داشته و دارد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان به مشکلات پیش آمده در زمینه چاپ و نشر مطبوعات در دوران شیوع کرونا و پس از آن به دلیل افزایش و گرانی کاغذ و هزینههای بالای چاپ و نشر اشاره کرد و گفت: در حال حاضر «اقتصاد رسانهها» دچار مشکل شده است.
وی خاطرنشان کرد: در اصطلاح حرفهای روزنامه نگاری «پوشش خبری» به لایههایی گفته میشود که روی خبر را میپوشاند و گاهی از یک کاه کوهی ساخته میشود.
ویژه با اشاره به اینکه امروزه رسانههای معاند در بحث لایه پردازی اخبار به صورت گسترده و حرفهای کار میکنند و تکنولوژیهای غربی روی تاثیرگذاری خبر بر مخاطب تمرکز ویژهای دارند، افزود: وظیفه خبرنگاران این است که اخلاق رسانهای و اخلاق عملی را رعایت کنند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد استان همدان تصریح کرد: نباید در پوشش اخبار، فرافکنی و سیاه نمایی وجود داشته باشی و از سوی دیگر با موظف هستیم که در جامعه و بین مردم امید آفرینی کنیم.
ویژه با تاکید بر اینکه خبرنگاران باید بر روی نحوه پوشش خبری و استفاده از تکنیکهای حرفهای خبرنگاری دقت نظر داشته باشند، افزود، انتظار داریم خبرنگاران مطالبهگر و دارای نقد طبیبانه باشند.
در ادامه رئیس اداره سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ملایر بیان کرد: ملایر یک شهر دانشگاهی است و ظرفیت بالایی در حوزه آموزش عالی دارد ، به همین منظور انتظار داریم شرایط فراهم شود که دورههای تخصصی آموزش خبرنگاری برای اصحاب رسانه برگزار شود.
فرشاد کشاورزیان با بیان اینکه در حال حاضر نشریه فرهنگ ملایر و نشریه طلیعه امید در سطح شهرستان فعال هستند، از فعالیت نمایندگی روزنامههای سراسر کشور و خبرنگاران در خبرگزاریها، به عنوان ظرفیت مهم رسانهای شهرستان یاد کرد.
خبرنگار: مهناز روزبهانی
// انتهای پیام //