رئیس شبکه بهداشت و درمان ملایر مطرح کرد: از افزایش تخت های تخصصی در بیمارستان تا غربالگری سرطان
رئیس شبکه بهداشت و درمان ملایر با تاکید بر اینکه موضوع عدالت در سلامت برای ما در اولویت قرار دارد، گفت: در حال حاضر در دور افتادهترین و کوچکترین روستاهای شهرستان همه خدمات بهداشت و درمان و واکسیناسیون همچون شهرهای بزرگ انجام میشود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان ملایر با تاکید بر اینکه موضوع عدالت در سلامت برای ما در اولویت قرار دارد، گفت: در حال حاضر در دور افتادهترین و کوچکترین روستاهای شهرستان همه خدمات بهداشت و درمان و واکسیناسیون همچون شهرهای بزرگ انجام میشود.
به گزارش پایگاه خبری طلیعه امید پرس؛ دکتر کریم میرزایی پنجشنبه ششم اردیبهشت ماه در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت، با اشاره به اهمیت مقوله سلامت در سطح دنیا اظهار کرد: هر ساله یک هفته به این مناسبت نامگذاری میشود و برنامههای متنوعی در راستای ارتقای سطح سلامت افراد و جامعه اجرا میشود.
وی با بیان اینکه امسال یکم تا هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ به عنوان هفته ملی سلامت با شعار «سلامت خانواده و مردمی سازی سلامت» نامگذاری شده است، افزود: هر کدام از روزهای هفته یک روز شمار خاصی دارند که برنامههای مختص آن روز در آن اجرا یشود.
این فرد مسئول با تاکید بر اهمیت مقوله خود مراقبتی و حفظ سلامت شخصی، ادامه داد: یکی از وظایف حوزه شبکه بهداشت و درمان ین است که زیرساختهای لازم را برای تامین سلامت کامل افراد جامعه فراهم نماید، به همین منظور به برکت انقلاب اسلامی در حال حاضر ما حتی در دور افتادهترین روستاها اقدامات راهبردی برای تامین سلامت افراد از مرحله نوزادی تا مرحله کهنسالی انجام میشود.
میرزایی به اجرای طرح غربالگری در بحث فشار خون و دیابت در سطح شهرستان ملایر اشاره کرد و گفت: این اقدام نقش مهمی در شناسایی بیماران داشته است و در بحث غربالگری فشار خون و دیابت ۹۰ درصد جمعیت روستایی و ۵۰ درصد جمعیت شهری را پوشش دادهایم.
وی با بیان اینکه در بحث تجهیزات پزشکی و خدمات درمانی طی سالهای اخیر رشد چشم گیریم داشتهایم، خاطرنشان کرد: در بیمارستان مهر ملایر اقدامات راهبردی در بحث غربالگری بیماران سرطانی ماموگرافی، آندوسکوپی و کلونوسکوپی توسط متخصصان انجام میشود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان ملایر به فعالیت درمانگاه تخصصی دیابت در بیمارستان مهر راهاندازی مرکز ناباروری در این بیمارستان اشاره کرد و گفت: تخت های بستری بخش نوزادان بیمارستان مهر به ۴۰ تخت افزایش پیدا کرده است، همچنین تعداد تختهای بخش NICU بیمارستان مهر به ۱۸ طرح ارتقا یافته است.
این فرد مسئول با بیان اینکه بخش پاتولوژی در بیمارستان مهر به زودی افتتاح میشود ، خاطرنشان کرد: متخصصان شیمی درمانی تلاش میکنند در ملایر اقدامات لازم برای درمان بیماران سرطانی رقم بخورد.
میرزایی به تعمیر تاقهای عمل بیمارستان امام حسین(ع) اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۸ اتاق عمل در این مرکز درمانی مشغول خدمات دهی به بیماران هستند، همچنین دستگاه آنژیوگرافی با همکاری نمایندگان مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی تهیه و در بیمارستان قرار گرفته است، در حال حاضر در تلاش هستیم با مساعدت دانشگاه علوم پزشکی همدان اعتبارات لازم برای فراهمسازی مرکز آنژیوگرافی را جذب کنیم.
وی با اشاره به افزایش مرکز فوریتهای پزشکی در سطح شهرستان، گفت: همکاران ما در این مرکز خدمات گستردهای را به شهروندان ارائه میدهند همچنین پایگاه فوریتهای پزشکی حسین آباد ناظم به زودی راه اندازی میشود.
میرزایی با اشاره به وجود ۱۲ پایگاه فوریت پزشکی در سطح شهرستان ملایر، ادامه داد: تمام تجهیزات و امکانات بیمارستانهای مهر و امام حسین(ع) به روز رسانی شده است، همچنین با همکاری و مساعدت فرماندار ملایر یکی از خیرین بزرگوار در زمینه تهیه تجهیزات پزشکی کمک شایان توجهی به ما کرده است و ما در مراکز بهداشتی و درمان ملایر کمبود امکانات نداریم.
وی با اشاره به ادامه روند تکمیل بیمارستان امیرالمومنین(ع) روستای گوراب، خاطرنشان کرد: مجوزات مجوز انشعابات آب و برق و گاز و مخابرات اخذ و یک سری تجهیزات پیشرفته پزشکی خریداری و در بیمارستان نصب شده است، همچنین بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی ملایر در حال طی کردن مراحل آخر تحویل زمین است.
این فرد مسئول با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود ۳۵۰ دانشجو در دانشکده پرستاری ملایر ر رشتههای مامایی، پرستاری، هوشبری و فوری های پزشکی مشغول به تحصیل هستند، افزود: قطعاً ارتقای این دانشکده به دانشکده پزشکی نقش بسیار مهمی در شد جایگاه بهداشت و درمان شهرستان ایفا میکند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان ملایر در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت موضوع بحث جوانی جمعیت در سطح کشور، اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری از سال ۱۳۹۳ بر مقوله لزوم رشد جمعیت در کشور تاکید داشتند به همین منظور همه مردم و مسئولین باید برای تحقق بحث جوانی جمعیت پای کار باشند.
میرزایی با هشدار نسبت به کم شدن رشد جمعیت در ایران، خاطرنشان کرد: اگر در دو سال آینده به رشد جمعیت مناسب نرسیم با بحران کهنسالی مواجه خواهیم شد که تهدیدی جدی برای کشور محسوب میشود.
وی با بیان اینکه سن امید به زندگی در طول سالهای اخیر افزایش پیدا کرده و به ۷۰ رسیده است، افزود: طبق بررسیهای کارشناسی انجام شده ر سال ۱۴۲۰ جمعیت سالمندی کشور دو برابر میشود و در سال ۱۴۲۹ از هر چهار ایرانی یک نفر سالمند است، در نتیجه یک چهارم جمعیت کشور را کهنسالان تشکیل میدهند که بحرانی جدی برای همه ابعاد جامعه محسوب میشود و باید برای جوانی جمعیت تدبیری اندیشید.
■خبرنگار : مهناز روزبهانی
// انتهای پیام //