خدمات اقامتی به بیش از ۳۵ هزار گردشگر
ملایر – پایگاه خبری طلیعه امید پرس: رئیس اداره میراث فرهنگی ملایر گفت: خدمات اقامتی به بیش از ۳۵ هزار گردشگر ارائه و بیش از ۳۱۲ هزار بازدید از جاذبه های طبیعی، تاریخی و…
ملایر – پایگاه خبری طلیعه امید پرس: رئیس اداره میراث فرهنگی ملایر گفت: خدمات اقامتی به بیش از ۳۵ هزار گردشگر ارائه و بیش از ۳۱۲ هزار بازدید از جاذبه های طبیعی، تاریخی و دست ساز شهرستان در طول یکسال گذاشته را داشته ایم.
به گزارش خبرنگار طلیعه امید پرس؛ ابراهیم جلیلی در جمع خبرنگاران افزود: در بحث حفاظت از آثار تاریخی شهرستان ملایر حمام تاریخی علمدار اولیا، یخدان میرفتاح، امامزاده سام و هام، حمام بلور ایمانی، ارگ باستانی نوشیجان، سکونتگاه زیر زمینی سامن و موزه لطفعلیان و… با اعتباری بالغ بر ۱۷ هزار میلیون ریال مورد مرمت قرار گرفتند.
جلیلی بیان کرد: سفره خانه سنتی نبی خان و دو واحد اقامتی جدید شامل هتل آپارتمان آرامش و بوم گردی شهر پنهان افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفتند، همچنین ۴ موافقت نامه اصولی برای احداث واحدهای گردشگری صادر شده است.
وی با بیان اینکه سه خانه در عرصه تپه های گوراب و انوج با اعتبار ۳ هزار و ۵۰۰ میلیون ریال خریداری شد، خاطرنشان کرد: در حوزه معاونت گردشگری و سرمایه گذاری ۲۸۰ مورد بازدید مشترک از اماکن تحت پوشش صورت گرفته است و در طول ایام نوروز بیش از ۱۵ نوروزگاه با برنامه های فرهنگی و بازی های بومی و محلی در سطح شهرستان و روستای انوج، علی آباد، داویجان و… برگزار شد.
رئیس اداره میراث فرهنگی ملایر گفت: خدمات اقامتی به بیش از ۳۵ هزار گردشگر ارائه و بیش از ۳۱۲ هزار بازدید از جاذبه های طبیعی، تاریخی و دست ساز شهرستان در طول یکسال گذاشته را داشته ایم.
این مقام مسئول افزود: دو دفتر خدمات مسافرتی و جهانگردی شایلی سیر غرب و نوشیجان گشت آسیا پیما افتتاح شدند که با این احتساب ملایر دارای ۸ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری است.
جلیلی با بیان اینکه زیرساخت های روستای هدف گردشگری مانیزان با اعتباری هزار و ۵۰۰ میلیون ریالی و روستای پری با اعتباری ۵۰۰ میلیون ریالی تکمیل شده اند، افزود: دو باغ گردشگری زمرد و دکتر جلیلی با حضور مدیر کل میراث فرهنگی و معاون اقتصادی استاندار افتتاح شده است.
وی با اشاره به اینکه در طول یک سال گذشته در حوزه کاری صنایع دستی هزار و ۲۲۵ مورد پروانه تولید انفرادی، کارگاهی، جواز تاسیس برای هنرمندان صنایع دستی صادر شده است، گفت: به ۱۴۲ صنعتگر مبلغ ۳۶ هزار و ۷۰۰ میلیون ریال تسهیلات مشاغل خانگی پرداخت شده است.
رئیس اداره میراث فرهنگی ملایر گفت: ۶۸ نفر به مبلغ ۴۳ هزار و ۵۰۰ میلیون ریال ثبت نام و در حال طی مراحل قانوی است؛ از محل تسهیلات تبصره ۱۸ معرفی ۴۶ نفر به مبلغ ۷۴ هزار و ۴۰۰ میلیون ریال به صندوق کار آفرین امید و دریافت ۲۰ نفر به مبلغ ۳۶ هزار و ۶۰۰ میلیون ریال انجام شده است.
جلیلی خاطرنشان کرد: از محل تسهیلات بنیاد برکت ۱۱ نفر به مبلغ ۵ هزار و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات دریافت کرده اند، همچنین دریافت نشان ملی و مهر اصالت توسط حسین عسگری در رشته تراش سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی و فرش حسینی نسب در زمینه فرش دستباف توسط هنرمندان ملایری صورت گرفت.
این مقام مسئول یادآور شد: ملایر در آذر ماه سال گذشته موفق به ثبت روستای داویجان به عنوان روستای ملی مرواربافی شد و حضور هنرمندان ملایری به صورت مستقل در نمایشگاه اکسپوی دبی، نمایشگاه بین المللی تهران ،نمایشگاه سلیمانیه عراق و… نشان از پویایی صنایع دستی و هنرمندان و صنعتگران این شهرستان دارد.
// انتهای پیام //