برای نخستین بار در کشور مجوز رشته« سامانههای اطلاعات اکتشافی» به دانشگاه ملایر داده شد
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ملی ملایر، گفت: با تلاشهای صورت گرفته مجوز هفت رشته جدید را از وزارت علوم تحقیقات فناوری اخذ کردیم؛ یک رشته در مقطع دکتری، پنج رشته در مقطع کارشناسی ارشد و یک رشته در مقطع کارشناسی است.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ملی ملایر، گفت: با تلاشهای صورت گرفته مجوز هفت رشته جدید را از وزارت علوم تحقیقات فناوری اخذ کردیم؛ یک رشته در مقطع دکتری، پنج رشته در مقطع کارشناسی ارشد و یک رشته در مقطع کارشناسی است.
به گزارش پایگاه خبری طلیعه امید پرس؛ دکتر حمیدرضا افتخاری دوشنبه ۲۹ مرداد ماه در جمع خبرنگاران، افزود: برای نخستین بار در سطح کشور « رشته سامانههای اطلاعات اکتشافی» توسط دانشگاه ملایر به وزارت علوم تحقیقات و فناوری پیشنهاد و در نهایت تصویب شد که قطعاً از سال ۱۴۰۴ ما به عنوان تنها دانشگاه کشور در این رشته پذیرش دانشجو خواهیم داشت و پایلوتی برای سایر دانشگاهها به شمار میرویم.
وی با بیان اینکه این عنوان رشته در هیچ کجای دنیا نیز وجود ندارد، افزود: حوزه تخصصی این رشته بیشتر در بخش معادن است با توجه به وجود معادن فراوان در ملایر این رشته در سطح شهرستان کاربردی خواهد بود و اشتغال زایی آن بیشتر در زمینه معدن است.
افتخاری با تاکید بر اینکه کشور در حال حاضر در حوزه معادن به نیروی متخصص نیازمند است، گفت: این رشته به نام دانشگاه ملی ملایر توسط وزارت علوم ثبت شده و در مقطع کارشناسی ارشد، از سال ۱۴۰۴ پذیرش دانشجو خواهیم داشت.
وی خاطرنشان کرد: در گرایش ریاضی و فیزیک نیز در مقطع دکترا موفق به کسب مجوز پذیرش دانشجو در تمام مقاطع و گرایشها شدهایم.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ملایر، افزود: آموزش علمی در رشته مبلمان منبت برای کارگران کارگاههای منبت کاری قطعاً سبب رونق و تحول اقتصادی در این زمینه میشود.
وی با اشاره به ارتباط تنگاتنگ با مدارس شهرستان، افزود: امسال چهار میلیارد تومان به منظور خرید تجهیزات آموزشی آزمایشگاهها و کارگاههای تخصصی دانشگاه ملی ملایر اختصاص یافته است.
افتخاری در بخش دیگری از سخنان خود به تدوین سند راهبردی ۵ ساله دانشگاه، اشاره کرد و گفت: ظرفیتهای دانشگاه را در این سند احصا کردهایم و به یک جمعبندی کلی رسیدهایم.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ملایر با تاکید بر اینکه رویکرد ما حرکت به سمت برنامه محوری است، افزود: در همین راستا یک هیئت علمی جامع متشکل از اعضای هیئت علمیهای متخصص در رشتههای مختلف تاسیس شده است و به منظور هدفمندشدن ظرفیت اعضای هیئت علمی، ۱۱ گروه آموزشی، بین رشتهای و برنامه محور را تشکیل دادهایم.
■ خبرنگار: مهناز روزبهانی
// انتهای پیام //