استاندار همدان تاکید کرد: ضرورت تصویب الحاق شهرکهای جدید ملایر در شورای عالی معماری و شهرسازی کشور
استاندار همدان با بیان اینکه قریب به ۳۰ ماه مدیریت شهرستان ملایر در بحث مسئله تامین زمین برای ساخت مسکن مجدانه تلاش کردند، اظهار کرد: یکی از مشکلات ۴۵ ساله گذشته بحث تامین زمین برای ساخت مسکن در سطح شهرهای ۳۲گانه استان همدان بوده است.
استاندار همدان با بیان اینکه قریب به ۳۰ ماه مدیریت شهرستان ملایر در بحث مسئله تامین زمین برای ساخت مسکن مجدانه تلاش کردند، اظهار کرد: یکی از مشکلات ۴۵ ساله گذشته بحث تامین زمین برای ساخت مسکن در سطح شهرهای ۳۲گانه استان همدان بوده است.
به گزارش پایگاه خبری طلیعه امید پرس؛ دکتر علیرضا قاسمیفرزاد ظهر یکشنبه ۱۴ مرداد ماه، در آیین قرعه کشی واگذاری زمین به متقاضیان نهضت ملی مسکن در شهرهای مختلف ملایر، انقلاب عظیمی رخ داده در حوزه نهضت ملی مسکن را کاری بسیار سخت و طاقت فرسا و البته نادر دانست و افزود: در شهر ملایر به اندازه یک چهارم وسعت شهر در قالب دو شهرک جدید به وسعت ملایر افزوده میشود که در نوع خود بینظیر است.
قاسمی فرزاد خاطرنشان کرد: آنچه در حال حاضر ضروری به شمار میرود تصویب الحاق این دو شهرک در شورای عالی معماری و شهرسازی کشور است تا هرچه سریعتر اقدامات اولیه در بحث طرح تفصیلی و طرح جامع آن رقم بخورد.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه انتظار داریم نمایندگان مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی هرچه سریعتر بحث تصویب الحاق شهرکهای جدید ملایر را در شورای عالی معماری و شهرسازی به انجام برسانند، افزود: در دولت سیزدهم شاهد پیشرفتهای بسیاری در عرصههای مختلف بودیم.
استاندار همدان به تلاشهای انجام شده در راستای احیا و بازگشت کارخانجات و واحدهای صنعتی راکد به چرخه تولید اشاره کرد و گفت: در ملایر نیز کارخانه فولاد جعفری دهها سال بود که مشکلات عدیدهای دست و پنجه نرم میکرد اما این واحد نیز به چرخه تولید بازگشت.
قاسمی فرزاد خاطرنشان کرد: در حوزه کشاورزی با توجه به وجود بحران آب تلاش کردیم الگوی کشت را به سمت تولید محصولات کم آببر و کشتهای گلخانهای سوق بدهیم، همچنین در حوزه معدن اتفاقات خوبی رقم خورد و معادن بلاتکلیف تعیین تکلیف شدند.
وی با بیان اینکه ملایر با توجه به داشتن برند شهر جهانی مبلمان منبت، یکی از ظرفیتهای مهم استان همدان در عرصه صنایع دستی و گردشگری به شمار میرود، در همین راستا امروز میزبان سفیر بلاروس و همراهان ایشان در شهرستان ملایر هستیم؛ قطعاً این حضور منجر به رونق اقتصادی و صادراتی منطقه و تعامل دوجانبه بین اتاقهای بازرگانی بلاروس و استان همدان میشود.
■ استان همدان؛ رتبه اول کشور در احیای واحدهای تولیدی راکد
این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنان خود، با بیان اینکه در دولت سیزدهم حدود ۳۰۰ واحد صنعتی و تولیدی راکت در سطح استان همدان به چرخه تولید بازگشت و احیا شدند، افزود: استان همدان در زمینه احیای واحدهای تعطیل و نیمه تعطیل رتبه اول کشوری را کسب کرده است.
وی افزود: طی سه سال گذشته در دولت مردمی بیشاز ۳۰۰ واحد تولیدی راکد و نیمهتعطیل در بخشهای مختلف، صنعت، معدن، کشاورزی و گردشگری در استان همدان احیاء شده که قابل تقدیر است.
وی ادامه داد: با اعلام دفتر معاون اول رئیسجمهور و طبق رتبهبندی استانهای کشور در احیای واحدهای تولیدی راکد در سال ۱۴۰۲ و با توجه به شاخصهای نسبت احیای واحدهای تولیدی راکد (با وزن ۵۵ درصد) و سرانه اشتغال ایجادی (با وزن ۴۵ درصد)، استانهمدان به عنوان رتبه اول کشور در این زمینه معرفی شد.
■ خبرنگار: مهناز روزبهانی
// انتهای پیام //