آریایینژاد: ناحیه ویژهاقتصادی سامن ۱۵ سال معطل مانده است
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ناحیه ویژه اقتصادی سامن پس از ۱۵ سال معطل و محروم واقع شده است، گفت: با توجه به جای خالی صنایعتبدیلی در حوزه کشاورزی ملایر خامفروشی داریم و کشاورزان و تولیدکنندگان در بحث فروش محصولات کشاورزی متضرر میشوند.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ناحیه ویژه اقتصادی سامن پس از ۱۵ سال معطل و محروم واقع شده است، گفت: با توجه به جای خالی صنایعتبدیلی در حوزه کشاورزی ملایر خامفروشی داریم و کشاورزان و تولیدکنندگان در بحث فروش محصولات کشاورزی متضرر میشوند.
به گزارش پایگاه خبری طلیعه امید پرس؛ دکتر احمد آریایی نژاد شامگاه چهارشنبه دوم آبان ماه در شورای اداری ملایر، با بیان اینکه ما توانایی ایجاد کارخانه تولید سلول های خورشیدی را داریم، افزود: شهرستان ملایر با کمک وزارت دفاع و بخش خصوصی منشأ تاسیس نیروگاه های خورشیدی کوچک و بزرگ در سراسر کشور شود.
وی با تاکید بر اینکه زمان در پروژه ها و کارهای مردم باید اهمیت ویژه داشته باشد، اظهار کرد: بروکراسی های اداری به شدت مردم را اذیت می کند، در حالی که میتوانیم از توان دولت الکترونیک استفاده و در وقت مردم صرفه جویی کنیم.
آریایی نژاد به مشکلات آب شرب روستایی و شبکه های فرسوده آب در روستاها که امسال مشکلات عدیده ای ایجاد کرد، اشاره و تاکید کرد: نیروگاه ها باید به سمت نیروگاه های خورشیدی برود.
نماینده مردم ملایر کیفیت و کمیت نان، عدم هماهنگی بین سازمان نوسازی و تجهیز مدارس و آموزش پرورش را از دیگر معضلات شهرستان برشمرد و ضمن تاکید بر تقویت تعاونی ها، گفت: یکی دیگر از مشکلات، جذب سرمایه گذاران است و گاهی سرمایه گذاران ما در استان های دیگر سرمایه گذاری می کنند.
آریایی نژاد با بیان اینکه در حوزه پوشاک ازندریان کارهایی انجام شده اما تکمیل نشده است، خاطرنشان کرد: ما می توانیم در حوزه بهداشت و درمان به قطب گردشگری سلامت تبدیل شویم.
وی خواستار راه اندازی دانشگاه علوم پزشکی در شهرستان ملایر بعنوان دومین شهر استان همدان شد و افزود: خانه های بهداشت با اینکه در امر پیشگیری دخیل هستند و نیاز ما را به درمان تامین می کنند، دیده نمی شوند.
نماینده مردم ملایر ابراز امیدواری کرد: مدیران خوب در دولت جدید کنار زده نشوند و ارتقا یابند چرا که در فضای تغییر و تحول دولت ها بسیار دیدیم کارشناسان زبده و خوب کنار گذاشته شدند و برخی افراد بدلیل سلیقه های سیاسی انتصاب شدند و کشور را دچار خسران کردند.
آریایی نژاد در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ما بدهکار مردم هستیم، تصریح کرد: در اقتصاد باید به سمت و سویی برویم که ثروتمندترین افراد جامعه تولیدکنندگان باشند اما فعلا با این هدف فاصله زیادی داریم.
■ فکری به حال قیمت کشمش کنید
دیگر نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه در حال حاضر قیمت هر کیلو انگور در تهران ۱۲۰ هزار تومان است، اظهارکرد: هر سه یا چهار کیلو انگور، یک کیلو کشمش تولید میکند، بنابراین قیمت ۶۰ هزار تومانی هر کیلو کشمش فاجعه است.
حجت الاسلام احد آزادیخواه تأکید کرد: امیدوار هستیم تدبیری که شما در حوزه زعفران انجام دادید برای کشمش هم علاج پیدا کنید.
آزادی خواه برندهای جهانی ملایر را یکی دیگر از ظرفیت های این شهرستان دانست و بیان کرد: برندهای جهانی برای ما یک ظرفیت بی نظیر است که باید مورد توجه قرار گیرد.
نماینده مردم ملایر ادامه داد: ما این صنعت را سال ها داشتیم اما ثبت جهانی، این هنر صنعت را زنده کرده و شهرک تخصصی مبلمان منبت، توانمندی و ظرفیت خوبی را ایجاد کرد.
وی از استاندار همدان خواست اقداماتی در حوزه صادرات مبلمان و نیز تامین مواد اولیه و چوب این هنر صنعت داشته باشد و گفت: خیاطی یکی دیگر از ظرفیت های شهرستان ملایر است و ۲۰ هزار نفر خیاط در شهرستان ملایر داریم.
آزادی خواه با اشاره به نیروگاه ۵۵۰ مگاواتی سیکل ترکیبی این پروژه را پروژه ای حیاتی برای ملایر دانست و گفت: این نیروگاه سه برج دارد که دو برج آن گازسوز و یک برج آن بخار و سوخت جایگزین آن گازوئیل است و طبق بررسی های صورت گرفته، قرار شد وزیر سابق نیرو اعتبار آن را از منابع داخلی تامین کنند اما نیمه تمام مانده و آماده اجرا است
نماینده مردم ملایر همچنین به اجرای فاز دوم خط انتقال آب از سد کلان به ملایر اشاره و بیان کرد: فاز سوم آن و در واقع کانال های ۱و ۲ باقی مانده است که وظیفه وزارت نیرو است.
■ خبرنگار: مهناز روزبهانی
// انتهای پیام //