کمبود مربی تربیتی و مشاوره؛ یکی از عوامل آسیب در حوزه تعلیم و تربیت
مدیر آموزش و پرورش ملایر کمبود مربیان پرورشی را یکی از معضلات سالهای اخیر در مدارس برشمرد و گفت: از ۲۸۷ مدرسه ملایر در ۵۶ مدرسه، معاون پرورشی داریم و کمبود مربی امور تربیتی و مشاوره یکی از عوامل آسیب در حوزه تعلیم و تربیت مدارس است.
مدیر آموزش و پرورش ملایر کمبود مربیان پرورشی را یکی از معضلات سالهای اخیر در مدارس برشمرد و گفت: از ۲۸۷ مدرسه ملایر در ۵۶ مدرسه، معاون پرورشی داریم و کمبود مربی امور تربیتی و مشاوره یکی از عوامل آسیب در حوزه تعلیم و تربیت مدارس است.
به گزارش طلیعه امید پرس؛ مهدی عابدینی نیا در جلسه شورای آموزش و پرورش که با حضور جمعی از مسئولین برگزار شد، افزود: ۴۲ هزار دانش آموز در ملایر نیازمند این هستند تا علاوه بر حوزه علمی از حوزه تربیتی نیز بهرمند باشند.
وی با اشاره به اینکه برای حوزه پرورشی و کارهای فرهنگی و تربیتی در مدارس نیازمند بودجه هستیم، اظهارکرد: بودجه آموزش و پرورش بسیار اندک است و تنها صرف نوسازی مدارس می شود، بنابراین از نمایندگان مجلس و مسؤلان شهرستان تقاضا می شود که به آموزش و پرورش توجه ویژه داشته باشند.
این مقام مسئول در ادامه با بیان اینکه در دستگاه تعلیم و تربیت یک طرح سه گانه تعریف کردیم، گفت: این طرح سه گانه شامل شهدا، فرهنگ ایثار و شهادت و دفاع مقدس به عنوان یک باور عمیق برای نسل امروز، نماز جماعت در مدارس و علم متعهدانه و مسئولانه دانش آموزان است.
مدیر آموزش و پرورش ملایر با اشاره به اینکه تربیت درست و ریشه ای در دستگاه تعلیم و تربیت می تواند نسلی فرهیخته را برای آینده به ارمغان داشته باشد افزود: در نا امنی های به وجود آمده، بسیاری از حرکات مبنی بر هیجانات بوده که در محدوده سنی کم بوده است.
عابدینی نیا با اشاره به موفقیت های دانش آموزان ملایر در حوزه های مختلف علمی، فرهنگی، مسابقات قرآنی، رتبه های برتر کنکور و کسب رتبه های کشوری در جشنواره خوارزمی طی یک سال گذشته، خاطرناشن کرد: این موفقیت ها نشان از این دارد که معلمان و دانش آموزان در عرصه بوده و آموزش و پرورش پای نظام است.
وی از افتتاح چندین پروژه آموزش و پرورش همزمان با ۲۶ آبان ماه در ملایر با حضور وزیر آموزش و پرورش خبر داد و افزود: افتتاح مدرسه دخترانه شهید سلیمانی شهر ملایر، مدرسه ۱۲ کلاسه مهر پدری و َ سینما فرهنگیان و چندین پروژه دیگر در بخش سامن و جوکار از برنامههای وزیر در ملایر است.
مدیر آموزش و پرورش ملایر در بخش دیگری از سخنان خود به شکل گیری سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک اشاره کرد و افزود: در این زمینه طی بخش نامهای از سوی سازمان و آموزش و پرورش از بدو تولد تا پایه دوازدهم تربیت کودک برعهده آموزش و پرورش گذاشته است.
عابدینی نیا افزود: در این راستا به مهدهای کودک، پیش دبستانی ها دستور العمل داده شده است که شامل دو حوزه از کودکان یک تا سه سال کودکستان یک و از کودکان سه تا ۶ سال کودکستان دو تقسیم شده و برای تشکیل کلاس های مهدهای کودکان باید هماهنگی، مجوز و برنامههای های آن با آموزش و پرورش باشد.
این مقام مسئول تصریح کرد: هر جا کلاس های مهد کودک و پیش دبستانی تشکیل می شود، باید با نظارت و سازماندهی آموزش و پرورش باشد، گفت: این مصوبه به ادارات و نهادهای مربوطه ارسال میشود تا با آموزش و پرورش هماهنگ باشند تا کار به صورت سازمان یافته پیش برود.
// انتهای پیام //