فرماندار ملایر خبر داد: زیرساختهای صنعتی ملایر ۲۰۰ درصد رشد میکند
فرماندار گفت: مجموعه زیرساختهای صنعتی دولتی این شهرستان از ابتدا ۲۸۷.۵ هکتار است که زمینی با وسعت ۵۵۰ هکتار به این مجموعه اضافه خواهد شد و در حال توافق نهایی با مالکان بخش خصوصی هستیم و بیش از ۲۰۰ درصد زیرساختهای صنعتی دولتی ملایر رشد میکند.
فرماندار گفت: مجموعه زیرساختهای صنعتی دولتی این شهرستان از ابتدا ۲۸۷.۵ هکتار است که زمینی با وسعت ۵۵۰ هکتار به این مجموعه اضافه خواهد شد و در حال توافق نهایی با مالکان بخش خصوصی هستیم و بیش از ۲۰۰ درصد زیرساختهای صنعتی دولتی ملایر رشد میکند.
به گزارش پایگاه خبری طلیعه امید پرس؛ سلمان اسماعیلی چهارشنبه دوم آبان ماه در شورای اداری شهرستان که با استاندار همدان برگزار شد، افزود: در حال حاضر ۱۰ طرح و پروژه بزرگ صنعتی در این شهرستان با سرمایهگذاری ۱۵۶ هزار میلیارد ریال در دست اجراست و این پروژهها در مجموع برای بیش از ۳۰۰۰ نفر اشتغال ایجاد میکند.
وی ادامه داد: این شهرستان دارای پنج شهرک و ناحیه صنعتی فعال با ۲۲۳ واحد فعال و اشتغال ۵۷۸۴ نفر است که در ابتدای دولت سیزدهم ۲۳ واحد راکد و نیمه تعطیل بود که از این تعداد ۱۰ واحد دوباره فعال و به چرخه تولید بازگشت که یک نمونه آن ذوب آهن آلیاژی بود و ۲۴۰ نفر به مجموعه بازگشتند.
فرماندار ملایر یادآورشد: صادرات در این شهرستان سال ۱۳۹۱ خوب بود و سال ۹۲ به اوج خود رسید رسید، سال ۹۳ افت پیدا کرد، اما سال ۹۴ و ۱۴۰۰ رشد خوبی داشت و امروز به روند کاهشی رسیدیم که نشان دهنده وجود مسائلی همچون تحولات منطقهای، جنگ روسیه و اکراین، تحریمها و جنگهای منطقهای است.
اسماعیلی، تعهد ارزی را مانع اصلی و ضربه جدی به صادرات کشور، استان و ملایر دانست و اظهار کرد: ۷۸ بازرگانی در حال حاضر کارت بازرگانی دارند که طی یکی دو سال اخیر، کارت ۲۷ نفر تعلیق شده است.
اسماعیلی با بیان اینکه ما هنوز خام فروش هستیم و در صنایع موجود این شهرستان نیازمند صنایع تبدیلی بیشتری هستیم، افزود: میزان ذخایر معدنی این شهرستان ۷۴۴ میلیون تُن ذخایر معدنی است و برای صدها سال آینده دخیره معدنی داریم.
وی با اشاره به ظرفیت بالای این شهرستان در بخش کشاورزی، گفت: محصولات کشاورزی این شهرستان سالانه ۳۰۸ هزار میلیارد تومان آورده برای کشاورزان دارد و افتخار ما ثبت جهانی انگور است.
این مقام مسئول به وجود صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش کشاورزی همچون مرکز پرتودهی غرب کشور با ۷۰ درصد پیشرفت، پروژه بزرگ گاوداری شش هزار راسی شستا، پالایشگاه انگور، شرکت به طعم لبن و گلخانه صنعتی اشاره و بیان کرد: در توسعه گلخانهها دچار عقبماندگی مزمن هستیم و سطح گلخانه این شهرستان تنها ۱۳ هکتار است.
اسماعیلی با بیان اینکه مبل و منبت را راه نجات ملایر و پیشران اصلی این شهرستان است، افزود: در یکماه برگزاری جشنواره مبلمان منبت، ۱۵ هزار میلیارد ریال سرمایه وارد ملایر شد و بسیاری از حوزههای دیگر فعال شدند، همچنین بیش از ۱۰ هزار نفر در حوزه مبل و منبت فعالند که افزون بر ۴۰ هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در این هنرصنعت فعالیت میکنند.
■ خبرنگار: مهناز روزبهانی
// انتهای پیام //