اهدای ۲۲۵۴ نسخه کتاب از سوی خیرین فرهنگی به کتابخانه دانشجوی ملایر
مسئول کتابخانه دانشجو ملایر گفت: چند سالی است که “طرح اهدای کتاب به کتابخانه های عمومی” به رشد و غنای مخازن کتابخانه های عمومی کمک شایانی کرده است.
مسئول کتابخانه دانشجو ملایر گفت: چند سالی است که “طرح اهدای کتاب به کتابخانه های عمومی” به رشد و غنای مخازن کتابخانه های عمومی کمک شایانی کرده است.
به گزارش پایگاه خبری طلیعه امید پرس ؛ مریم هنرجو عصر یکشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه در حاشیه اهدای ۷۰ نسخه کتاب توسط ابوالقاسم جعفری؛ استاد ملایری در هفته معلم به این کتابخانه، با بیان اینکه در سالی که گذشت کتابخانه دانشجو پذیرای ۱۸۱۷ نسخه از کتاب های مردم خیّر و نیک اندیش ملایر بود، افزود: در فروردین و اردیبهشت ماه سال جاری نیز ۳۶۷ نسخه کتاب از طرف خیرین به این کتابخانه اهدا شد.
وی با اشاره به اینکه امروز با اهدای ۷۰ نسخه کتاب توسط استاد ابوالقاسم جعفری، شمار کتاب های اهدایی به این کتابخانه در سال جاری به ۴۳۷ نسخه رسید، اظهار کرد: ۹۰ درصد کتابهای اهدایی امروز، کتاب هایی بکر با موضوعات جالبی هستند که در مخزن کتابخانه موجود نبود.
مسئول کتابخانه دانشجو ملایر با بیان اینکه طی سال گذشته و امسال در مجموع ۲۲۵۴ نسخه کتاب به این کتابخانه اهدا شده است، تصریح کرد: امروز جوانان و نوجوانان کشور تشنه مطالعه هستند بنابراین هر چقدر کتاب به کتابخانه ها اهدا شود، به طور یقین این مهم در افزایش سرانه مطالعه و ارتقای علم و دانش افراد به ویژه قشر دانشجو مؤثر است.
هنرجو خاطرنشان کرد: علاقمندان برای مشارکت در این طرح با سنت حسنه وقف که از ویژگی های بارز شهرستان ملایر است، می توانند کتاب های کتابخانه های شخصی که علاقمند به مطالعه عموم هستند را به کتابخانه های عمومی اهدا کنند.
مسئول کتابخانه دانشجو ملایر تأکید کرد: در این برهه حساس در دوره جنگ نرم تبلیغاتی فکری و رسانه ای از سوی دشمنان قرار داریم بنابراین نباید به تولید کتاب های ساده، سطحی و غیرجاذب برای جوانان بسنده کنیم بلکه باید آثاری ارزشمند، فاخر و تأثیرگذار از سوی اهالی فرهنگ و ادب نوشته و در اختیار نسل جوان قرار گیرد.
اهدای ۷۰ نسخه کتاب توسط استاد ملایری در هفته معلم
عصر امروز” ابوالقاسم جعفری” یکی از اساتید پیشکسوت رشته های اخلاق و علوم قرآن و حدیث، به مناسبت هفته معلم به همراه پسر خود «مهدی جعفری»، ۷۰ نسخه کتاب در موضوعات تاریخی، علمی، کودک و نوجوان، اجتماعی، اقتصادی، روانشناسی،داستان، و… را به کتابخانه دانشجوی ملایر اهدا کرد.
وی در رابطه با این اقدام فرهنگی، گفت: با توجه به شرایط اقتصادی و گرانی قیمت کتاب ها، امکان دارد بسیاری از افراد خواهان خرید کتاب به صورت خودجوش نباشند و این کالا را در سبد خرید خود نگنجانند؛ در این صورت کتاب های اهدایی به کتابخانه ها تاثیر مهمی در تقویت روحیه کتابخوانی در جامعه دارد.
این مدرس پیشکسوت دانشگاه افزود: افراد زیادی هستند که ممکن است دیگر به کتاب های آرشیوی خود نیازی نداشته باشند، در این شرایط می توان این کتاب ها را به کتابخانه ها، مدارس، دانشگاه ها، حوزه های علمیه و یا مراکز فرهنگی اهدا کرد.
جعفری خاطرنشان کرد: به طور کلی اهدا، نذر و وقف کتاب یک روش ارزشمند در ترویج فرهنگ کتابخوانی به شمار می رود و در غنی سازی منابع اطلاعاتی کتابخانه ها نقش مهمی دارند.
این مدرس پیشکسوت دانشگاه تصریح کرد: “کتاب” باعث ماندگاری اندیشه هاست و اهدای کتاب گامی ماندگار در این مسیر محسوب می شود، از سوی دیگر هدیه گرفتن کتاب بسیار شیرین است و شیرین تر از آن هدیه دادن کتاب است.
جعفری با اشاره به جولان فضای مجازی در بین نوجوانان و جوانان و نفوذ شبکه های اجتماعی در کانون خانواده ها، نسبت به سرانه پایین مطالعه در کشور هشدار داد و افزود: مطالعه کتاب های مفید، مخاطرات فضای مجازی را نداشته و سبب افزایش اطلاعات عمومی، گسترش دایره لغات و ارتقای سطح فهم و درک آدمی می شود.
// انتهای پیام //